Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Νέος δίσκος SSD υψηλών επιδόσεων από την Kingston

Η Kingston λανσάρει στην αγορά το νέο μέλος της οικογένειας των solid-state drives SSDNow, το SSDNow V+ Series. Το SSDNow V+ Series της Kingston διατίθεται σε πολλές χωρητικότητες και έχει υψηλότερη και γρηγορότερη επίδοση ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών που αναζητούν τη μέγιστη επίδοση για τα συστήματά τους. Ο δίσκος αυτός αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για καταναλωτές, κατασκευαστές συστημάτων, integrators και εταιρικούς χρήστες οι οποίοι αναζητούν έναν οικονομικό τρόπο για να αυξήσουν την επίδοση και τη διάρκεια ζωής των υπολογιστών τους.

«Ο δίσκος SSDNow V+ Series της Kingston είναι ένα ιδανικό solid-state drive για χρήστες οι οποίοι εργάζονται σε απαιτητικά περιβάλλοντα όπου η αποτελεσματικότητα και οι επιδόσεις είναι πολύ σημαντικές», δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology Europe για την Ελλάδα.

«Οι χρήστες θα μπορούν να είναι περισσότερο παραγωγικοί στη δουλειά τους, καθώς η μεγαλύτερη χωρητικότητα στον σκληρό δίσκο επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερων αρχείων, την ταχύτερη εκκίνηση και την καλύτερη φόρτωση των εφαρμογών».

Η Kingston συνεχίζει να επεκτείνει την οικογένεια των προϊόντων της σειράς SSDNow με λύσεις που ταιριάζουν σε όλα τα προφίλ καταναλωτών και στις απαιτήσεις. Με τους δίσκους SSDNow V+, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή επωφελείται από την εντυπωσιακή ταχύτητα ανάγνωσης random 4Κ που φτάνει έως και τα 6,300 IOPS, και την ταχύτητα εγγραφής random 4Κ που φτάνει έως και τα 291 IOPS. Ο δίσκος SSDNow V+ έχει απίστευτη συνεχή ταχύτητα ανάγνωσης έως και 220MB/sec και ταχύτητα εγγραφής έως και 180MB/sec.

Οι νέοι δίσκοι SSDNow V+ διατίθενται σε χωρητικότητα των 64GB μόνο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (περιοχή ΕΜΕΑ), ενώ οι χωρητικότητες των 128GB και 256GB αναμένεται να είναι διαθέσιμες το Σεπτέμβρη.

Ο δίσκος SSDNow V+ χρησιμοποιεί ένα SATA interface και είναι εξαιρετικά ανθεκτικός και παράγει λιγότερη θερμότητα από ένα συνηθισμένο σκληρό δίσκο. Επιπλέον, συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και τη γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC