Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Samsung ST1000: φωτογραφική compact με WLAN και GPS

Μια φωτογραφική μηχανή compact με ασυνήθιστα πλούσιο εξοπλισμό θα παρουσιάσει η Samsung στην φετινή έκθεση IFA (η οποία θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 4-9 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο). Ο λόγος για την ST1000, η οποία διαθέτει δέκτη GPS, στέλνει τις φωτογραφίες στην τηλεόραση μέσω του HDMI, ενώ υποστηρίζει και την ασύρματη αποστολή τους σε άλλες συσκευές μέσω του WLAN και του Bluetooth (η πρώτη φωτογραφική που υποστηρίζει και τα δύο).

Επιπλέον η ST1000 υποστηρίζει το πρότυπο DLNA (οι συσκευές που το υποστηρίζουν - όπως μια συμβατή τηλεόραση ή streaming client - μπορούν να φορτώσουν απευθείας τις εικόνες από τη φωτογραφική μηχανή και να τις απεικονίσουν χωρίς πρόβλημα).

Κατά τα άλλα η ST1000 λειτουργεί σε ανάλυση 12MPixels, ενώ το εύρος φακού κυμαίνεται από 35 έως 175mm. Μια οθόνη αφής των 3,5" σας προσφέρει πρόσβαση στα μενού ρύθμισης της. Παράλληλα υποστηρίζει και τη λήψη βίντεο σε ανάλυση 720p HD.Η Samsung ST1000 θα είναι διαθέσιμη (σε ασημί, μαύρο, κόκκινο και μπλε χρώμα) στην ευρωπαϊκή αγορά από το Σεπτέμβριο, με ενδεικτική τιμή πώλησης τα 450 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC