Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009

Αναλυτικό review για το Mac OS X 10.6 Snow Leopard

Αν θέλετε να πάρετε μια γενική εικόνα για το τι μπορεί να κάνει το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple και το πόσο τηρεί τις υποσχέσεις του, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο καλό review που έχουν κάνει οι …νεαροί του engadget. Εκ πρώτης το Snow Leopard δεν αποκαλύπτει, τουλάχιστον οπτικά, το μεγάλο δυναμικό που κρύβει. Και αυτό διότι οι μεγάλες αλλαγές έχουν γίνει στα ενδότερα του.

Και όπως και με το τελευταία iPhone, έτσι και με το Snow Leopard θα δικαιολογούνταν η χρήση του "S", κάτι σαν 10.5 "S" δηλαδή, καθώς το νέο λειτουργικό είναι σαφώς πιο γρήγορο από το προκάτοχο του.

Η Apple δούλεψε σχεδόν εξ αρχής τον πυρήνα του λειτουργικού κάνοντας τον αμιγώς 64μπιτο. Επιπλέον πολλά από τα προγράμματα του 10.5 (iPassword, Growl, istat Menus...) φρεσκαρίστηκαν.

Αν χρειάζεστε οπωσδήποτε το Mac για την εργασία σας, δεν θα ήταν κακό να περιμένετε μερικές μέρες πριν εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση, ώστε να δείτε τι προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι άλλοι χρήστες αλλά και τι updates μπορεί να κυκλοφορήσουν. Και μετά εγκαταστήστε το γιατί πραγματικά αξίζει.

Το Mac OS X 10.6 είναι διαθέσιμο από σήμερα.

ΠΗΓΗ:engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC