Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

"PS 3.5" και "Xbox 560"

O Richard Hilleman, CCO (Chief Creative Officer) της Electronic Arts, πιστεύει ότι ούτε η Microsoft, oύτε η Sony θα παρουσιάσουν μια νέα κονσόλα μέσα στα επόμενα χρόνια. Aντ' αυτού θα περιοριστούν σε βελτιώσεις των λεπτομερειών στα Xbox 360 και Playstation 3: "Περιμένω ένα Playstation 3.5 πριν το Playstation 4 και ένα Xbox 560 πριν το Xbox 720", δήλωσε χαρακτηριστικά ο CCO της ΕΑ. Μια πρόβλεψη που μπορεί να αναφέρεται στους αισθητήρες κίνησης που θα παρουσιάσουν οι Microsoft και Sony μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η ΕΑ εκτιμά ότι αντί να κυκλοφορήσουν νέες κονσόλες, θα εμφανιστεί είτε κάποια νέα υπηρεσία online είτε ένα νέο περιφερειακό για τις τωρινές εκδόσεις των κονσολών.

Εξαίρεση αποτελεί η Nintendo: με το Wii κυκλοφόρησε μια κονσόλα στην αγορά η οποία έχει απόδοση αντίστοιχη των παλιότερων PS2 και του πρώτου Xbox. Την Nintendo την ενδιαφέρει ως επί το πλείστον η βελτιστοποίηση του κόστους, και γι' αυτό προτιμά να δώσει βαρύτητα σε ένα οικονομικό hardware παρά στις επιδόσεις. Οι Ιάπωνες έχουν το περιθώριο για να παρουσιάσουν μέσα στα επόμενο τον απόγονο του Wii, ο οποίος θα μπορούσε, για παράδειγμα, να είναι ένα "Wii HD".

ΠΗΓΗ:g4tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC