Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

Βίντεο: τo διαφημιστικό σποτ του Need for Speed Shift

H EA κυκλοφόρησε το διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ για το παιχνίδι εξομοίωσης αγώνων ταχύτητας Need for Speed Shift. Σε αυτό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει ο ίδιος ο οδηγός, με την αδρεναλίνη του να χτυπά κόκκινο.

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχουν αναλάβει τα Slightly Mad Studios, τα οποία έχουν ήδη κάνει όνομα με τη δημιουργία παιχνιδιών εξομοίωσης αγώνων ταχύτητας, όπως είναι τα GT Legends και GTR 2.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα στοιχεία του παιχνιδιού είναι η άποψη μέσα από το κόκπιτ, που βάζει τον παίκτη στη θέση του οδηγού. Έτσι θα "βιώσετε" καλύτερα τις συγκρούσεις και τις όποιες άλλες επιδράσεις του περιβάλλοντος στο αγωνιστικό σας. Αν, για παράδειγμα, συμβεί το ...μοιραίο και πέσετε πάνω σε ένα φράκτη, τότε θα εξαφανιστεί προσωρινά η θέα του δρόμου ενώ θα χειροτερέψει στη συνέχεια η οπτική που θα έχετε μέσα από το αγωνιστικό σας.

Το Need for Speed: Shift θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο (στις 15 για την Αμερική και στις 18 για την Ευρώπη) σε εκδόσεις για PC, Xbox 360, Playstation 3 και Playstation Portable.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC