Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Nero 9.4.13.2d

To Nero αποτελεί μια δημοφιλή σουίτα προγραμμάτων εγγραφής και multimedia, που τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες λειτουργίες. Αν και αρχικά διέθετε μόνο ένα πρόγραμμα εγγραφής CDs/DVDs, με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μια πλήρης σουίτα multimedia. Την Παρασκευή κυκλοφόρησε η έκδοση 9.4.13.2d, η οποία, πιθανόν, να έχει ως κύριο σκοπό την αντιμετώπιση bugs προηγούμενων εκδόσεων (ένα αναλυτικό changelog αναμένεται να βγει αργότερα στο site του κατασκευαστή).

Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγο καιρό η Nero διαθέτει και μια δωρεάν έκδοση της σουίτας, που περιέχει μόνο το πρόγραμμα εγγραφής (το σχετικό αρχείο setup έχει μέγεθος περίπου 50ΜΒ). Παράλληλα με το update της σουίτας, ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε και ένα update για αυτήν την δωρεάν έκδοση.

Η δοκιμαστική έκδοση 15 ημερών της σουίτας λειτουργεί μόνο σε συνδυασμό με την αποστολή ενός serial number, το οποίο λαμβάνεται μέσω email. Μια ειδική έκδοση update αυτής της trial μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας από το site του κατασκευαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC