Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

Google Doodle: τα γενέθλια του Μάικλ Τζάκσον

Στα 51α γενέθλια του Βασιλιά της Pop, τα οποία δεν τα γιόρτασε ποτέ, είναι αφιερωμένο σήμερα το λογότυπο της Google. Στο πλαίσιο εορτασμού των γενεθλιών του μεγάλου τραγουδιστή, το ελληνικό MTV έχει προγραμματίσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο έργο, τη μουσική πορεία και τον εκκεντρικό χαρακτήρα του Μάικλ Τζάκσον. Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι Αρχές του Λος Αντζελες μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων, οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Στον οργανισμό του διάσημου τραγουδιστή βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- υψηλά επίπεδα του αναισθητικού, του propofol, το οποίο χρησιμοποιείται σε χειρουργικές επεμβάσεις.Σύμφωνα με το BBC, το propofol μπορεί επίσης να χορηγηθεί για την καταπολέμηση του στρες ή του άγχους.Η Αστυνομία έχει ήδη ανακρίνει τον προσωπικό γιατρό του Μάικλ Τζάκσον, ωστόσο, δεν έχει γίνει απαγγελία κατηγοριών.

H σωρός του αναμένεται να ενταφιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Living with Michael Jackson (ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάικλ Τζάκσον, στο οποίο ο βρετανός δημοσιογράφος Martin Bashir έπαιρνε συνεντεύξεις από το Βασιλία της Ποπ για ένα διάστημα 8 μηνών. Από το Μαίο του 2002 έως τον Ιανουάριο του 2003)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC