Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Από τη Fujitsu Technology Solutions η αποκλειστική διάθεση των Fujitsu scanners

Η Fujitsu Technology Solutions, 100 τοις εκατό θυγατρική της Fujitsu Limited ανακοίνωσε ότι εντάσσει στο ευρύ και ολοκληρωμένο πορτοφόλιο προϊόντων πληροφορικής, λύσεων και υπηρεσιών, τους Fujitsu scanners.


Οι Fujitsu scanners καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του μεριδίου αγοράς στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα, το μερίδιο της Fujitsu στην αγορά των document scanners είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών. Η Fujitsu Technology Solutions ως η αντιπρόσωπος των Fujitsu Scanners στην Ελλάδα θα διαθέτει όλη την γκάμα των Fujitsu document scanners που αριθμεί συνολικά 25 μοντέλα. Κύριες κατηγορίες τους είναι low end, Mid Volume, Departmental, Workgroup, Office και Network Scanners.

Στο πλαίσιο της διάθεσης των scanners, η Fujitsu και οι συνεργάτες της, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για document management, archiving και επεξεργασία δεδομένων. Ταυτόχρονα, η Fujitsu Technology Solutions αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο Service Partner για scanner της Fujitsu στην Ελλάδα, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης καθώς και αναλώσιμα και ανταλλακτικά.

“Η Fujitsu Technology Solutions, με την πλήρη ενοποίησή της στον όμιλο Fujitsu, έχει πρόσβαση σε μια νέα γκάμα προϊόντων. Σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα συστημάτων υποδομής πληροφορικής που διαθέτουμε και με τη διανομή των Fujitsu Scanners, προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις σε θέματα όπως το document management, archiving και επεξεργασία δεδομένων. Θέλουμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα, υπηρεσίες και λύσεις για μια αξιόπιστη, ευέλικτη και δυναμική πληροφοριακή υποδομή, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας.» δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ.

Περισσότερες πληροφορίες για τους scanners μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση http://www.fujitsu.com/emea/products/

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC