Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Το Eee PC 1008HA Seashell ανακηρύσσεται European Netbook για το 2009–2010

H EISA (European Imaging and Sound Association) απένειμε στο ASUS Eee PC 1008HA Seashell τη διάκριση του European Netbook 2009–2010, επιβραβεύοντας τη μοναδική γραμμή slim profile, το χαμηλό βάρος, τη μεγάλη οθόνη, την εντυπωσιακή ταχύτητα του επεξεργαστή και τις πολλές δυνατότητες δικτύωσης που διαθέτει.

Διακεκριμένοι συντάκτες του Ειδικού Τύπου αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή που εξέτασε και ψήφισε την κατηγορία των υποψήφιων Mobile Devices. Η επιτροπή επισήμανε ότι το Eee PC 1008HA Seashell είναι «εξαιρετικά φορητό», ότι «διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες οθόνες τεχνολογίας LED-backlit στην κατηγορία» και ότι «είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Atom N280, τον πραγματικά κορυφαίο του είδους» — καταλήγοντας σε μια αδιαμφισβήτητη αναγνώριση της ανωτερότητας του Eee PC 1008HA Seashell στους τομείς του σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και της αποτύπωσης των σύγχρονων τάσεων:

«Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε το πιο ισχυρό και το πιο μοντέρνο netbook, τότε το ASUS Eee PC 1008HA Seashell αποτελεί την καλύτερη σας επιλογή». Τα πλήρη σχόλια των κριτών μπορείτε να τα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eisa.eu/awards/mobile.

«Όταν ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το Eee PC 1008HA Seashell, θελήσαμε να το καταστήσουμε σημείο αναφοράς τόσο για την αισθητική του, όσο και για τη λειτουργικότητα του», ανέφερε ο κ. Samson Hu, Αντιπρόεδρος του τμήματος Eee στο System Business Group της ASUS. «Είχαμε τη διάθεση να το εξοπλίσουμε με τα καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά δείξαμε μεγάλη ευαισθησία σε σχέση με την επίδραση που θα είχε μια τέτοια επιλογή στο συνολικό σχεδιασμό της συσκευής.

Νομίζω πως με το Eee PC 1008HA Seashell πετύχαμε την τέλεια ισορροπία — τα πάντα επάνω του έχουν νόημα κι εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Η απονομή του βραβείου της EISA για το European Netbook 2009–2010 μας διαβεβαιώνει ότι βρισκόμαστε στη σωστή πορεία όσον αφορά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων μας».

Τα Ετήσια Βραβεία EISA Awards αποτελούν έναν από τους θεσμούς με το μεγαλύτερο κύρος στην Ευρώπη όπου αναδεικνύονται και βραβεύονται οι καλύτερες ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτει η Αγορά. Την οργανωτική ευθύνη του θεσμού έχει η EISA, η μοναδική ένωση 50 περιοδικών Ειδικού Τύπου από 19 ευρωπαϊκές χώρες. Τα EISA Awards αναγνωρίζουν τα νέα προϊόντα τα οποία διακρίνονται διότι «συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία, τα πλέον επιθυμητά χαρακτηριστικά, το υπέρτατο design, την καλύτερη εργονομία και φυσικά την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής»*.

Τα βραβεία EISA Awards χαρακτηρίζονται από την παντελή έλλειψη εμπορικών επιρροών και ξεχωρίζουν για την πλήρη, αξιόπιστη και δiκαιη διαδικασία ανάδειξης των νικητών, καθώς οι υποψηφιότητες αναδεικνύονται από τους ίδιους τους αρχισυντάκτες των περιοδικών – μελών της EISA.

* Πηγή: www.eisa.eu/faq.

Σημείωση: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλείστε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.asus.com.


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC