Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009

Κανένα πρόβλημα στο δίκτυο του ΟΤΕ από τις πυρκαγιές

Ολα τα κύρια Τηλεπικοινωνιακά Κέντρα του ΟΤΕ στη Βορειοανατολική Αττική λειτουργούν κανονικά. Τα πύρινα μέτωπα πλησίασαν αρκετές φορές Τηλεπικοινωνιακά Κέντρα του ΟΤΕ στη Βορειοανατολική Αττική. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, έφτασαν μέχρι και τις αυλές των κτιρίων. Χάρη στις συντονισμένες ενέργειες των τεχνικών του ΟΤΕ και την καθοριστική συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ειδικά στην περίπτωση του Τηλεπικοινωνιακού Κέντρου Διονύσου), δε δημιουργήθηκε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.

Κάποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στο Κέντρο του ΟΤΕ στο Ντράφι. Τεχνικοί εργάστηκαν από την πρώτη στιγμή και το Κέντρο λειτουργεί πλήρως από χθες το βράδυ.

Κατά τόπους διακοπές στις τηλεφωνικές συνδέσεις οφείλονται στην καταστροφή των ξύλινων στύλων και των καλωδίων από τις φλόγες.Ο ΟΤΕ έχει ήδη διαθέσιμα τα απαραίτητα υλικά και έχει αρχίσει άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης.

Από την πρώτη στιγμή, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Παναγής Βουρλούμης, επισκέφθηκε τα σημεία του δικτύου του ΟΤΕ που επλήγησαν περισσότερο από τις πυρκαγιές.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC