Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2009

ASUS: καινοτόμες τεχνολογίες σε νέα μοντέλα motherboards

H ASUS παρουσίασε τη νέα σειρά motherboards ASUS P7P55D Series, μια σειρά η οποία υπόσχεται κορυφαίες δυνατότητες overclocking, καλύτερη ψύξη, βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και μια από τις πιο γρήγορες εκκινήσεις (memory booting) της αγοράς. Επιπλέον τα νέα motherboards έχουν σχεδιαστεί με βάση το "Xtreme Design”, έναν σχεδιασμό που βελτιστοποιεί όλες τις παραμέτρους λειτουργίας του hardware, υποσχόμενη καλύτερη απόδοση και αυξημένη αξιοπιστία.

ASUS Hybrid Processor για καλύτερες επιδόσεις
Με τον νέο επεξεργαστή Hybrid Processor, οι χρήστες μπορούν να πετύχουν ακόμη καλύτερο overclocking σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το ASUS TurboV EVO παίζει το ρόλο ενός δεύτερου onboard επεξεργαστή, βοηθώντας κάθε θιασώτη του overclocking - τόσο αυτούς που μόλις αρχίζουν να πειραματίζονται, όσο και τους ενθουσιώδεις οπαδούς της συγκεκριμένη τεχνικής - να αυξήσει τις επιδόσεις του συστήματος του.

Το Overclocking απλοποιείται ακόμη περισσότερο με εργαλεία όπως το Auto Tuning το οποίο επιτρέπει αυτόματο overclocking με ακραίες μεν ρυθμίσεις, αλλά απολύτως σταθερή συμπεριφορά. Επίσης, με το ASUS OC Profile εξασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις για διαφορετικά σενάρια λειτουργίας, με το ASUS Turbo Key προγραμματίζονται περισσότερα overclocking buttons στο πληκτρολόγιο για άμεσο και ταχύτατο overclocking, ενώ με το ASUS TurboV Remote οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν overclock, να ενεργοποιήσουν το Turbo Key, ή να ρυθμίσουν τη μονάδα ΕPU (Energy Processing Unit (EPU) μέσω ενός controller ο οποίος βρίσκεται βολικά τοποθετημένος στο πλάι – και όλα αυτά τη στιγμή που παίζουν κάποιο παιχνίδι ή τρέχουν μια εφαρμογή.

Τεχνολογία Hybrid Phase για εξαιρετική ενεργειακή απόδοση κι επιδόσεις
Το Hybrid Phase συνδυάζει το Xtreme Phase της ASUS με την τεχνολογία ASUS T.Probe phase controller, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη ενεργειακή απόδοση, λειτουργία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των διαφόρων συστατικών.Το Xtreme Phase αποτελεί ένα από τα καλύτερα συστήματα τροφοδοσίας που έχουν σχεδιαστεί ποτέ, για καλύτερη εκμετάλλευση της ισχύος, βελτιωμένο overclocking και αυξημένη σταθερότητα στη λειτουργία του συστήματος.

Επιπλέον, μια νέα τεχνολογία μετατροπής της συχνότητας χρονισμού βελτιώνει ακόμη περισσότερο την απόδοση αξιοποιώντας την παρεχόμενη ισχύ στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Η τεχνολογία ASUS T.Probe, η πρώτη τεχνολογία ενεργού ψύξης στον κόσμο, είναι σε θέση να ανιχνεύει και να ρυθμίζει σε πραγματικό χρόνο τα φορτία κάθε φάσης μαζί με τις αντίστοιχες θερμοκρασίες, έτσι ώστε να μειώνεται η θερμοκρασία γύρω από την ενεργή CPU.

Hybrid OS
Το λειτουργικό Hybrid OS ενοποιεί επάνω στα motherboards της σειράς ASUS P7P55D τα Windows 7 και το ASUS Express Gate, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία στον χρήστη. Στην περίπτωση που οι χρήστες επιλέξουν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό τους σε Windows 7, τα mobos της σειράς P7P55D θα έχουν ήδη φορτωμένους όλους τους απαραίτητους drivers. Παράλληλα, το ASUS Express Gate εξασφαλίζει μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα από την εκκίνηση, ταχύτατη πρόσβαση σε online εφαρμογές, ενώ τα Windows®7 αναμένεται να βελτιώσουν τόσο το επίπεδο ασφαλείας όσο και τις επιδόσεις του συστήματος.

MemOK!
Με το MemOK!, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ένα ενσωματωμένο στο motherboardmemory rescue tool, το οποίο με ειδικά "failsafe presets" βοηθά στην δραματική μείωση του χρόνου εκκίνησης του συστήματος. Έτσι, κάθε φορά που θα προστίθεται νέα μνήμη, οι χρήστες το μόνο που θα χρειάζεται να κάνουν θα είναι να πιέσουν ένα ειδικό κουμπί και το σύστημα θα είναι έτοιμο για λειτουργία.


Πλήρης σειρά μοντέλων
Η οικογένεια P7P55D Series διαθέτει μια πλήρη σειρά μοντέλων, όπως είναι το P7P55D Deluxe που υποστηρίζει 10κάναλο ήχο και τεχνολογία DTS Surround Sensation UltraPC, ή το P7P55D Premium στο οποίο ενσωματώνεται το πρώτο στον κόσμο υβριδικό τροφοδοτικό 32 φάσεων και το τελευταίας τεχνολογίας SATA interface 6Gb/s για ταχύτερη αποθήκευση δεδομένων σε εξωτερικούς δίσκους.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα της ASUS ενσωματώνουν επίσης μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτρέπει σύνδεση (bridge) με διπλάσιο bandwidth έτσι ώστε να εξασφαλίζεται και στην πράξη το μέγιστο δυνατό throughput για τα δεδομένα. Τέλος σημειώνεται, ότι η σειρά περιλαμβάνει και τα μοντέλα P7P55D EVO, P7P55D PRO, P7P55D, και P7P55D LE.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC