Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009

Kατά €50 φθηνότερο (και επίσημα) το Xbox 360

Το Xbox 360 σας προσκαλεί να απολαύσετε τα παιχνίδια που προσφέρει και την απόλυτη ψυχαγωγία σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή. Από τις 28 Αυγούστου 2009, η τιμή της κονσόλας Xbox 360 Elite με σκληρό δίσκο 120GB θα μειωθεί κατά €50 σε όλη την Ευρώπη και η κονσόλα θα διατίθεται πλέον στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €249,99*.

Το Xbox 360 συγκεντρώνει όλη την ψηφιακή ψυχαγωγία σε μια συσκευή και δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να παίξει video games, να παρακολουθήσει ταινίες και να ακούσει μουσική, όλα μέσα από την κονσόλα Xbox 360. Και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα Xbox 360 που διατίθενται θα είναι πλήρως συμβατά με το επονομαζόμενο “Project Natal” που θα προσφέρει έλεγχο χωρίς χειριστήρια στο μέλλον.

«Ενόψει των Χριστουγέννων, είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνουμε προτάσεις για ψυχαγωγία και δώρα που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν» δήλωσε ο Chris Lewis, αντιπρόεδρος του Interactive Entertainment Business της Microsoft Europe. «Έχουμε βάλει ως στόχο να δώσουμε νέο νόημα στην οικιακή ψυχαγωγία στο σαλόνι μέσα στους επόμενους 18 μήνες και θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα θέσουμε τα σωστά θεμέλια για τους καταναλωτές, προκειμένου να μπορούν να κάνουν σωστές και καλά πληροφορημένες επιλογές για την πλατφόρμα που θα επιλέξουν.

Γνωρίζουμε ότι το κόστος αποτελεί μια σημαντική παράμετρο στις επιλογές των καταναλωτών, αλλά αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι πως οι Ευρωπαίοι καταναλωτές επιθυμούν να επιλέγουν προϊόντα με αξία και όφελος που τους εξασφαλίζουν σπουδαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας. Έτσι πρέπει να τους προσφέρουμε όλα αυτά που επιθυμούν, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να είμαστε επιτυχημένοι στην Ευρώπη.»

Η παρουσία ενός Xbox 360 στο κέντρο του σαλονιού μας προσφέρει ψυχαγωγία για κάθε περίσταση. Αν είστε φίλος των video games, είτε παίζετε μόνος ή με την παρέα σας στο σπίτι, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας:

Μπορείτε να μαζευτείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να ξαναζήσετε τη μουσική των θρυλικών «Σκαθαριών» με το “The Beatles: Rock Band.” Αν πάλι προτιμάτε τη δράση, βάλτε φωτιά στην άσφαλτο στις πίστες του “Forza Motorsport 3”, μπείτε ξανά στο σύμπαν του “Halo” ως ένας Orbital Drop Shock Trooper με το “Halo 3: ODST” ή ετοιμαστείτε για σκληρές μάχες με το πολυαναμενόμενο “Modern Warfare® 2” της Infinity Ward, το διάδοχο του τίτλου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των first-person action games “Call of Duty® 4: Modern Warfare”. Και ακόμη, μπορείτε να δείτε ταινίες, να ακούσετε μουσική ή να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας από την άνεση του καναπέ σας.

Με όλες αυτές τις εμπειρίες να είναι διαθέσιμες τα Χριστούγεννα που έρχονται και με τη μελλοντική προσθήκη του “Project Natal”, το οποίο θα συνεργάζεται με όλα τα Xbox 360 που διατίθενται σήμερα και στο μέλλον, η πλατφόρμα του Xbox 360 προσφέρει περισσότερη ψυχαγωγία με χαμηλότερο κόστος.

Με την κονσόλα Xbox 360 Elite στη νέα εκτιμώμενη λιανική τιμή των €249,99* σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη λιανική τιμή των €199,99* για το Xbox 360 Arcade, η τιμολογιακή πολιτική προσφέρει ξεκάθαρες επιλογές και αξία σε όλα τα επίπεδα. Το Xbox 360 Pro με το σκληρό δίσκο των 60GB θα συνεχίσει να κυκλοφορεί μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων του στην Ευρωπαϊκή αγορά.

* Η παραπάνω τιμή είναι εκτιμώμενη τιμή λιανικής. Οι τιμές των προϊόντων Microsoft μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι διανομείς και οι μεταπωλητές των προϊόντων Microsoft, είναι ελεύθεροι να προσδιορίζουν την τιμή των προϊόντων που εμπορεύονται. Στην παραπάνω εκτιμώμενη λιανική τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 19%.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC