Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

Windows 7: δωρεάν η πλήρη έκδοση για τους testers

H Microsoft σκοπεύει να ανταμείψει τους beta testers με μια δωρεάν πλήρη έκδοση των Windows 7 Ultimate, παρόλο που αρχικά είχε ανακοινώσει ότι, σε αντίθεση με ότι συνηθιζόταν, δεν θα έδινε την τελική έκδοση των Windows 7 στους testers του λειτουργικού της συστήματος. Σε ένα post του επίσημου Windows Team Blog η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση αυτής της δωρεάν πλήρης έκδοσης στους testers. Aυτό θα γίνει στις 6 Αυγούστου, όταν θα διανεμηθεί η τελική έκδοση και στους συνδρομητές των MSDN και TechNet.

H πρόσφορα δεν ισχύει, ωστόσο, για εκείνους που δοκίμασαν την beta ή την Release Candidate των Windows 7 στο πλαίσιο της ανοιχτής για το κοινό δοκιμαστικής φάσης του λειτουργικού. Όλοι όσοι συμμετείχαν στην Technical Beta της αγγλικής έκδοσης και στις λεγόμενες "mini betas" των διεθνών εκδόσεων δικαιούνται, σύμφωνα με την Microsoft, να πάρουν τη δωρεάν πλήρη έκδοση.

Αυτή θα είναι μια πλήρη έκδοση των Windows 7 Ultimate, τουτέστιν δεν πρόκειται για μια έκδοση upgrade. Επιτρέπεται, δε, να χρησιμοποιηθεί από τους testers μόνο για ιδία χρήση. Εκτός από την έκδοση download, που θα δοθεί στις αρχές Αυγούστου, η Microsoft έχει κρατήσει για τους testers και ένα περιορισμένο αριθμό κουτιών retail.

Αν το επιθυμούν, οι συμμετέχοντες στην Technical Beta μπορούν να ζητήσουν την έκδοση retail αντί της έκδοσης download. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη γενική διάθεση αυτής, στις 22 Οκτωβρίου, και εφόσον προλάβουν τα περιορισμένα κουτιά που θα διαθέσει η Microsoft. Η διάθεση της έκδοσης download θα γίνει ως είθισται μέσω του Microsoft Connect.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC