Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009

To Σεπτέμβριο το tablet PC της Apple;

Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα των Financial Times, τα tablet netbooks της Apple θα ανακοινωθούν το Σεπτέμβριο, ενώ, μεταξύ άλλων, θα ανταγωνιστούν και το Kindle, το ebook reader της Amazon. Σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό, που επικαλείται πηγές από τα ενδότερα της εταιρείας, η Apple έχει κλείσει ήδη συμφωνίες με πολυάριθμες δισκογραφικές εταιρείες (μεταξύ των οποίων οι Sony, Warner και Universal) όπως και με εκδοτικούς οίκους για αποκλειστική διακίνηση περιεχομένoυ.

Και δεν πρόκειται μόνο για μουσική και e-books αλλά για ένα συνδυασμό αυτών. Αυτό αποτελεί την υλοποίηση του λεγόμενου "Cocktail" project της Apple που θα της επιτρέπει να διακινεί τραγούδια μαζί με τους στίχους τους αλλά και έξτρα πληροφορίες γι' αυτά.

Οι Financial Times κάνουν λόγο για μια συσκευή που θα έχει οθόνη αφής των 10 ιντσών, η οποία θα έχει και δυνατότητα σύνδεσης στο Internet μέσω ενός δικτύου 3G. Ο Σεπτέμβριος ταιριάζει στο γενικό χρονοδιάγραμμα της Apple η οποία συνηθίζει να ανακοινώνει τότε προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην Χριστουγεννιάτικη αγορά.

ΠΗΓΗ:FT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC