Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

O Gates έσβησε το προφίλ του στο Facebook

Ο Bill Gates, ιδρυτής της Microsoft , είχε περισσότερους από 10.000 φίλους στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Οι περισσότεροι εξ αυτών ήθελαν απλά να τον έχουν φίλο λόγω τoυ ονόματος του. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης από την Ινδική Κυβέρνηση που έλαβε χώρα στο Νέο Δελχί για να τιμηθεί το φιλανθρωπικό έργο του Bill και της γυναίκας του Melinda Gates, ο ιδρυτής της Microsoft αναφέρθηκε στις εμπειρίες που είχε με το Facebook.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, προσπαθούσε συνέχεια να καταλάβει αν γνώρισε πραγματικά αυτούς που του έστελναν αιτήματα φιλίας και μηνύματα. "Κάτι που μου προκαλούσε πολύ άγχος και έτσι αποφάσισα να τα παρατήσω", συμπλήρωσε ο Gates, αιτιολογώντας το σβήσιμο του προφίλ στο Facebook.

Κάποτε το όραμα του ήταν σε κάθε σπίτι και κάθε γραφείο να υπάρχει ένας υπολογιστής. Όπως αναφέρει, ωστόσο, το σχετικό δημοσίευμα στην online έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Welt, o Βill Gates έχει αλλάξει άποψη: η επανάσταση της πληροφορικής μπορεί να φέρνει πολλά πλεονεκτήματα ωστόσο "όλες αυτές οι τεχνολογικές συσκευές και υπηρεσίες εγκυμονούν τον κίνδυνο να εξαφανίσουν τον ελεύθερο χρόνο μας αν δεν είμαστε προσεκτικοί" κατέληξε ο Gates.

ΠΗΓΗ:Welt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC