Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

Δωρεάν διάθεση της βασικής έκδοσης του Nero 9

To πρόγραμμα εγγραφής Nero 9 διατίθεται πλέον δωρεάν, όσον αφορά στη βασική του έκδοση. Μια ενέργεια που, μεταξύ άλλων, χρηματοδοτείται και από την ενσωμάτωση του browser toolbar Ask.com. H δωρεάν έκδοση του Nero 9 περιέχει τις λειτουργίες εγγραφής και αντιγραφής CDs και DVDs όπως και το πρόγραμμα Disk Info. Οι υπόλοιπες λειτουργίες της σουίτας γίνονται διαθέσιμες μετά από ένα updgrade στην πλήρη έκδοση. Επιπλέον δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός όσον αφορά στην χρήση της δωρεάν έκδοσης.

Η τελευταία είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009. Κατά βάση πρόκειται για τη build 9.4.12.3, με το αρχείο εγκατάστασης της να έχει μέγεθος 55ΜΒ. Για να μπορέσετε να την εγκαταστήσετε χρειάζεστε ένα PC με τα Windows XP SP2 ή SP3 ή τα Windows Vista ή τα Windows 7 ή τα Windows XP Media Center Edition 2005 με το SP2 – όλα τα παραπάνω έχουν να κάνουν με τις 32μπιτες εκδόσεις. Σε 64μπιτα λειτουργικά το πρόγραμμα εγγραφής τρέχει μόνο σε emulation mode.

H πλήρη έκδοση, η οποία, μεταξύ άλλων, επιτρέπει την εγγραφή Blu-ray όπως και την ανάκτηση δεδομένων, κοστίζει περίπου 70 ευρώ. Όσοι προτιμήσουν να την κατεβάσουν από το Internet θα καταβάλουν 10 ευρώ λιγότερα.

ΠΗΓΗ:Nero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC