Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009

Η HP αυξάνει τα περιθώρια κέρδους των συνεργατών της

Η HP ανακοίνωσε την αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου περιφερειακών για προσωπικούς υπολογιστές καθώς και αλλαγές στον τρόπο τιμολόγησης και αμοιβής των συνεργατών της, υποστηρίζοντάς τους εν μέσω της παγκόσμιας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Η HP προσφέρει νέες ανταγωνιστικές τιμές στο χαρτοφυλάκιο περιφερειακών των προσωπικών υπολογιστών της, παρέχοντας στους συνεργάτες της μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους στην αγορά των εν λόγω προϊόντων.

Εκτεταμένο Εύρος Προϊόντων
Η HP προσφέρει νέα περιφερειακά που περιλαμβάνουν ένα φορητό και κομψό εξωτερικό USB οπτικό driveNew με υποστήριξη για CD/DVD και λειτουργία Εγγραφής / Ανάγνωσης, καθώς και μία βασική συσκευή επέκτασης θυρών USB που προσφέρει περισσότερες λειτουργίες από τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Επιπλέον, η HP προσφέρει ένα μεγάλο εύρος εξαρτημάτων, λογισμικού και υπηρεσιών για υπολογιστές HP και άλλων κατασκευαστών, με στόχο τους οικιακούς καταναλωτές και τις μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις.

Χαμηλότερες Τιμές Καταλόγου
Η HP προσφέρει νέες χαμηλές τιμές, προκειμένου να παραμείνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική έναντι των άλλων κατασκευαστών και να βοηθήσει τους συνεργάτες να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Σαν αποτέλεσμα, η HP μειώνει τις τιμές καταλόγου για ένα μεγάλο αριθμό περιφερειακών, δίνοντας στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί στην αγορά, ενώ αυξάνουν σημαντικά τα μεικτά περιθώρια κέρδους. Το πρόγραμμα μείωσης τιμών φθάνει έως και το 40% για ποντίκια, το 25% για τσάντες υπολογιστών και πληκτρολόγια, και το 15% για σκληρούς δίσκους.

“Η HP είναι γνωστή για τις προσπάθειες που κάνει ώστε να εξασφαλίζει την ευημερία των συνεργατών της”, λέει ο Tom Yeates, Διευθυντής πωλήσεων συνεργατών, για το τμήμα Solution Partners της HP Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). “Χάρη στο συνδυασμό μίας συνεχώς επεκτεινόμενης ποικιλίας εξαρτημάτων, ενός αξιοζήλευτου τυπικού κόστους μεταπώλησης και της ανταγωνιστικής τιμολόγησης καταλόγου, οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους στο δύσκολο επιχειρηματικό κλίμα της εποχής”.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC