Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

Κατά 10 ευρώ ακριβότερο το «Call of Duty: Modern Warfare 2»

Η Activision έθεσε τη συστηνόμενη τιμή πώλησης της έκδοσης για PC του επερχομένου shooter πρώτου πρώτου προσώπου στα 60 ευρώ, ήτοι κατά 10 ευρώ μεγαλύτερη από τη σύνηθη υψηλότερη τιμή για νέες κυκλοφορίες. Οι εκδόσεις για Xbox 360 και Playstation έχουν τιμολογηθεί ομοίως ψηλά, στα 70 ευρώ.

Το αν ο ανταγωνισμός ακολουθήσει το παράδειγμα της Activision αυξάνοντας και αυτός τις τιμές δεν μένει παρά να το δούμε. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια τέτοια ένδειξη.

Με την αύξηση τιμής η Activision αντιδρά, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, στην κρίση, στην πτώση της αγοράς παιχνιδιών και στην εξασθένηση του δολαρίου. Πρόσφατα η εταιρεία είχε αναβάλει τη κυκλοφορία του Singularity για το επόμενο χρόνο, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η κυκλοφορία του StarCraft 2 μέσα στο Φθινόπωρο.

Το Modern Warfare 2 αναμένεται να γίνει το αγοραστικό hit της χριστουγεννιάτικης περιόδου με την Activision να πιστεύει ότι, παρά την αύξηση τιμής, οι πωλήσεις της θα ανέλθουν σε διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων τεμαχίων.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το multiplayer trailer του παιχνιδιού το οποίο αποκαλύπτει αρκετά από τα νέα στοιχεία του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC