Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009

Windows 7: δύο ειδικές εκδόσεις για την Ευρώπη

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει τις ειδικές εκδόσεις των Windows 7 για την Ευρώπη, ταυτόχρονα με τις κανονικές εκδόσεις για τις υπόλοιπες περιοχές του κόσμου. Αυτό που ήταν μέχρι στιγμής γνωστό είναι η πρόθεση της εταιρείας να κυκλοφορήσει τα Windows 7 στην Ευρώπη χωρίς το Internet Explorer 8. Το νέο είναι ότι θα υπάρχουν ουσιαστικά δύο ειδικές εκδόσεις των Windows 7 για την ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός από τα "Windows 7 E", από τα οποία θα λείπει ο Internet Explorer 8, θα κυκλοφορήσει, όπως αναφέρει το TechARP, και η έκδοση "Windows 7 N" από την οποία θα έχει αφαιρεθεί επιπρόσθετα και ο Windows Media Player 12.

Φυσικά η Microsoft θα διευκολύνει τους κατασκευαστές PCs να εγκαθιστούν τον IE 8 αν το θέλουν. Ή να εγκαθιστούν τον browser της αρεσκείας του ή ακόμα και να επιτρέπουν την εγκατάσταση περισσοτέρων browsers.

Συνολικά η Microsoft θα κυκλοφορήσει σε 23 από τις 36 διαφορετικές γλωσσικές εκδόσεις των Windows, στη μορφή των «Ε» ή «Ν». Κάτι που θα ισχύει για τις ακόλουθες γλώσσες: Βουλγαρικά, κροατικά, τσέχικα, δανέζικα, ολλανδικά, αγγλικά, εσθονικά, φιλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, ουγγρικά, ιταλικά, λιθουανικά, νορβηγικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά, σλοβακικά, σλοβενικά, ισπανικά και σουηδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC