Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

Windows 7: η Microsoft ανακοινώνει τις τιμές

Η Microsoft ανακοίνωσε τις τιμές και τις ημερομηνίες διάθεσης του νέου της λειτουργικού συστήματος. Από τις 15 Ιουλίου θα αρχίσουν οι προπωλήσεις και όποιος αγοράζει ένα νέο υπολογιστή με τα Windows Vista Home Premium, Business ή Ultimate, θα λαμβάνει, όταν ξεκινήσει η διάθεση του νέου λειτουργικού, την αντίστοιχη έκδοση των Windows 7. Για τις αναβαθμίσεις θα υπάρχουν μικρά τέλη, τα οποία θα εξαρτώνται από τον εκάστοτε κατασκευαστή PC.

Θα αφορούν, δε, ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις, οπότε υπάρχει ο περιορισμένος των 25PCs ανά άτομο ή εταιρεία. Η προσφορά αναβάθμισης στο νέο λειτουργικό θα ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010.

Στις 22 Οκτωβρίου, όπως είναι ήδη γνωστό, τα Windows 7 θα μπουν στα ράφια των καταστημάτων. Θα διατίθονται, δε, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου σε μια ευνοϊκή τιμή.

Οι τιμές των ευρωπαϊκών εκδόσεων των Windows 7 που θα μπουν στα καταστήματα έχουν ως εξής:

Windows 7 Home Premium E: 119,99 ευρώ
Windows 7 Professional E: 285,00 ευρώ
Windows 7 Ultimate E: 299,00 ευρώ

Για τα Windows 7 Starter, τα οποία θα υπάρχουν προεγκαταστημένα μόνο σε netbooks, αλλά και τα Windows 7 Enterprise θα υπάρχουν ειδικές άδειες χρήσης, ενώ αυτά δεν θα κυκλοφορήσουν στο εμπόριο ως αυτόνομες εκδόσεις. Όσον αφορά στις System Builder εκδόσεις θα υπάρχουν προσφορές, οι οποίες ωστόσο θα ανακοινωθούν αργότερα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC