Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009

Windows 7 'E': ο IE8 δεν θα απομακρυνθεί εντελώς

Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τη γνωστοποίηση των σχεδίων της Microsoft για την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης των Windows 7 στην ευρωπαϊκή αγορά χωρίς τον Internet Explorer 8.0, αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία γι' αυτήν την ειδική έκδοση. Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό πώς ακριβώς θα γίνει αυτή η "απομάκρυνση" του IE8 από το λειτουργικό σύστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας στην ειδική σε θέματα της Microsoft Mary-Jo Foley, o Internet Explorer 8 δεν θα απομακρυνθεί εντελώς από τον Internet Explorer. H Microsoft μπορεί να έχει απομακρύνει όλα τα σημεία εκείνα που θα επέτρεπαν μια χρήση του Internet Explorer 8 για σερφάρισμα στο Internet, ωστόσο η μηχανή reendering Trident, το HTTP- Stack όπως και μερικά θεμελιώδη στοιχεία, πάνω στα οποία δομούνται άλλα τμήματα του λειτουργικού συστήματος, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει κάποια δοκιμαστική έκδοση των κατονομαζόμενων Windows 7 E .Και η Microsoft δεν είναι ακόμα σίγουρη αν θα μπορέσει να τα κυκλοφορήσει το ίδιο χρονικό διάστημα με την κανονική έκδοση των Windows 7. Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC