Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009

WIND: Δωρεάν επικοινωνία για ένα χρόνο

Δωρεάν επικοινωνία μεταξύ των συνδρομητών της συμβολαίου για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς επιπλέον μηνιαίο πάγιο, προσφέρει από σήμερα η WIND. Αναλυτικότερα, με τη νέα προσφορά «WIND Non Stop Προς 1» οι συνδρομητές συμβολαίου WIND απολαμβάνουν:

1.000 δωρεάν λεπτά και 1.000 δωρεάν SMS το μήνα προς ένα αριθμό WIND και 1.000 δωρεάν λεπτά και 1.000 δωρεάν SMS το μήνα από αυτόν τον αριθμό

Χωρίς επιπλέον μηνιαίο πάγιο για έναν ολόκληρο χρόνο

Για να ισχύσει η προσφορά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι μία από τις δύο γραμμές να είναι νέα σύνδεση WIND, είτε μέσω της γνωστής διαδικασίας ενεργοποίησης νέου συμβολαίου από τα 400 καταστήματα και τους αντιπροσώπους WIND, είτε μέσω φορητότητας αριθμού από άλλο δίκτυο σε οποιοδήποτε ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα συμβολαίου WIND, είτε μετατρέποντας τη σύνδεση καρτοκινητού, σε σύνδεση με συμβόλαιο.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από τον νέο συνδρομητή WIND και ισχύει για εγγραφές από 25/06/09 έως 31/08/09.
Επιπλέον, για ακόμα φθηνότερη ομιλία, οι συνδρομητές συμβολαίου WIND μπορούν να προσθέσουν την υπηρεσία “WIND 600 minutes” και να κερδίσουν 600 λεπτά επιπλέον ομιλίας προς όλα τα WIND νούμερα συμβολαίου και καρτοκινητής με μόνο 5€ το μήνα.

Τη νέα προσφορά «WIND Non Stop Προς 1» επικοινωνούν στους καταναλωτές οι δημοφιλείς μπασκετμπολίστες Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς μέσω ενός ανατρεπτικού τηλεοπτικού διαφημιστικού σποτ. Οι δύο αθλητές, αν και αντίπαλοι στους αγώνες του ελληνικού μπάσκετ, διατηρούν εξαιρετική φιλική σχέση στην καθημερινή τους ζωή και όπως τελικά αποδεικνύεται στην ταινία και πολύ καλές ικανότητες υποκριτικής. Η WIND αξιοποιώντας τα δύο αυτά στοιχεία, επικοινωνεί αποτελεσματικά τη νέα της προσφορά για Δωρεάν επικοινωνία μεταξύ 2 συνδρομητών της για έναν ολόκληρο χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC