Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

Έναρξη συνεργασίας μεταξύ WestNet Distribution και Asus

Η WestNet Distribution προχώρησε σε σύναψη συνεργασίας με την ASUS για την διάθεση των φορητών υπολογιστών ASUS στην ελληνική αγορά. Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας και οι δύο εταιρίες επιβεβαιώνουν την κοινή στρατηγική που χαράζουν για την ανάπτυξη των πωλήσεων της Asus στην ελληνική αγορά.

Η WestNet Distribution έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια τα οποία δραστηριοποιείται, στην ελληνική αγορά πληροφορικής, παρουσιάζοντας σημαντική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της (80 εκ. έσοδα για το 2008) και το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των συνεργαζόμενων μεταπωλητών. Βασικοί άξονες της στρατηγικής της, για την περαιτέρω ανάπτυξη και διαφοροποίησή της στο χώρο της πληροφορικής, αποτελούν η προώθηση επιλεγμένων προϊόντων και λύσεων στο κανάλι καθώς επίσης η επιλογή και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συνεργαζόμενων εταιριών, ώστε να υπάρχει ουσιαστική προστιθέμενη αξία.

Η ASUS δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή προϊόντων και λύσεων σχεδιασμένων ειδικά για τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη.

Σημαντικές συνεργασίες της Asus με κορυφαίες εταιρείες ευθυγραμμίζονται στα πλάνα της Asus για την ανάπτυξη του δικτύου συνεργατών της και τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, η πρόσφατη συμμαχία επιτρέπει στην ASUS και την WestNet Distribution να συνδυάσουν τις γνώσεις τους, έτσι ώστε να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα που συνδυάζουν το κορυφαίο design με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Γεώργιος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, δήλωσε: «Μία νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη πορεία της WestNet Distribution. Έπειτα από μία σειρά συνεργασιών με κορυφαίες εταιρίες του χώρου, ακόμη μία εταιρία με παγκόσμια δυναμική, επιλέγει την WestNet για την διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Φιλοδοξούμε ότι η Asus θα προσθέσει αξία στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στο δίκτυο συνεργατών μας».

Από την πλευρά του ο κ. Θοδωρής Φαράζογλου, Γενικός Διευθυντής της Asus στην Ελλάδα δήλωσε: «Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να δημιουργούμε πρωτοποριακή τεχνολογία με προϊόντα τα οποία είναι καινοτόμα και αξιόπιστα για τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το δίκτυο συνεργατών μας και η συνεργασία μας με την WestNet ανταποκρίνεται σε αυτή τη στρατηγική παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ενδυναμώσουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC