Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Vista: δεν θα υπάρχει upgrade για τα Windows 7 στην Ευρώπη

Άσχημα μαντάτα για τους κατόχους των Windows Vista στις ευρωπαϊκές χώρες: όπως προκύπτει από ένα εσωτερικό έγγραφο της Microsoft δεν θα υπάρχει δυνατότητα upgrade από τα Windows Vista στα Windows 7, οπότε θα πρέπει να γίνει η εγκατάσταση των τελευταίων εξ αρχής. Αιτία: η διαμάχη για τους browsers που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Microsoft και της Κομισιόν.

Για να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή τη διαμάχη, η Microsoft αποφάσισε να διαθέσει στην Ευρώπη το νέο της λειτουργικό σύστημα χωρίς τον Internet Explorer. Αφότου έγινε γνωστό ότι αυτή η κίνηση δεν ήταν αρκετή για να κατευνάσει αρκετά την Κομισιόν, ανακοινώθηκε και μια παράπλευρη «απώλεια»: δεν θα είναι δυνατό ένα upgrade στα Windows 7 .

Στα έγγραφα που έχουν δοθεί από τη Microsoft στους κατασκευαστές υπολογιστών, τονίζεται ότι θα πρέπει να υποδειχθεί στους πελάτες τους να αποθηκεύουν πριν την εγκατάσταση των Windows 7, όλα τους τα δεδομένα και προγράμματα. Και ότι η αναβάθμιση από τα Windows Vista στα Windows 7, όσον αφορά στις χώρες της Ευρώπης, θα απαιτεί format στο σκληρό δίσκο.

ΠΗΓΗ: Techarp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC