Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

USB Flash drive στα 128GB από την Kingston

Η Kingston ανακοίνωσε το λανσάρισμα του νέου DataTraveler 200, του πρώτου USB Flash drive χωρητικότητας 128GB! Το DataTraveler 200 της Kingston προσφέρει σε καταναλωτές και επιχειρήσεις τη δυνατότητα προστασίας των αρχείων με κωδικό ασφαλείας και ευελιξία στη μεταφορά πολύ μεγάλων αρχείων, κάθε στιγμή.

«Τα 128GB του DataTraveler 200, επιτρέπουν στους χρήστες να αποθηκεύουν δεδομένα τα οποία αντιστοιχούν σε 182 CD μουσικής ή σε 27 ταινίες DVD. Τα στελέχη των επιχειρήσεων επίσης επωφελούνται σημαντικά, καθώς θα μπορούν να μεταφέρουν μεγάλα και βαριά αρχεία, ενώ βρίσκονται εκτός γραφείου», δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Βusiness Development Μanager της Kingston Technology για την Ελλάδα. «Ο κωδικός ασφαλείας επιτρέπει την προστασία δεδομένων και δεν απαιτεί δικαιώματα χρήσης, κάνοντας το DT200 μία φανταστική επιλογή για το σπίτι και το γραφείο».

Το DataTraveler 200 της Kingston Technology δεν έχει καπάκι, αλλά είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προστατεύεται η υποδοχή του USB όταν δε χρησιμοποιείται και είναι βελτιωμένο για να υποστηρίζει συστήματα Windows ReadyBoost. To DT200 διατίθεται και σε χωρητικότητες των 32 και 64GB.

Το DT200 συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και τη πλήρη τεχνική υποστήριξη της εταιρείας Kingston.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC