Σάββατο, 20 Ιουνίου 2009

Splinter Cell: Conviction – δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στο Playstation 3!

Τώρα είναι και επίσημο. Tο ...πρόδωσε η Ubisoft στo επίσημο της forum, επιβεβαιώνοντας ότι το «Splinter Cell: Conviction» θα είναι ένας τίτλος αποκλειστικά για τη Microsoft. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ στο Playstation 3.

Το πρώτο μέρος του Splinter Cell ήταν και το πρώτο παιχνίδι γενικότερα που εκμεταλλευόταν πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του Xbox.

Η Ubisoft είχε παρουσίασε στην Ε3 ένα trailer του παιχνιδιού. Στην αρχή αυτού εμφανίζεται ο διευθύνων ανάπτυξης του παιχνιδίου Maxime Béland να μιλά για το παιχνίδι. Σύμφωνα με αυτόν ο Sam Fisher βρίσκεται στη Μάλτα όπου δεν εργάζεται πια για την κυβέρνηση αλλά για πάρτη του. Σκοπός του να βρει το δολοφόνο της κόρης του Σάρα και να τον σκοτώσει. Oι έρευνες του τον οδηγούν σε ένα έμπορο όπλων.

Αμέσως μετά ακολουθεί μια βίαια σκηνή και στη συνέχεια το video μας δείχνει σκηνές από το παιχνίδι. Εκεί μπορεί να δει κανείς και ένα ενδιαφέρον νεωτερισμό. Όταν ο Sam κρύβεται σε ένα σημείο για να παρακολουθήσει τους εχθρούς, τους «μαρκάρει» με μια σειρά ώστε να τους εκτελέσει γρήγορα τον έναν μετά τον άλλο.

Ο αναπτυγμένος στο Μόντρεαλ τίτλος θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις για PC και Xbox 360 μέσα στο έτος, ενώ θα διαθέτει και ένα multiplayer mode.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC