Τρίτη, 23 Ιουνίου 2009

Sony Ericsson W995 Walkman: η κινητή σας διασκέδαση!

Όπως σας είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα, η Sony Ericsson ξεκίνησε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου κινητού τηλεφώνου W995 Walkman. Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: "Ένα μοντέλο με άριστη αναπαραγωγή βίντεο, κάμερα 8.1 megapixel και μουσική με ποιότητα Walkman. Παρακολουθήστε ακόμα και ταινίες όποτε θελήσετε αφού μπορείτε να τις έχετε πάντα μαζί σας ή δείτε τα πρόσφατα βίντεο του αγαπημένου σας web site στην ποιότητα που τους αξίζει!

Η ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει το W995 περιλαμβάνει φωτογραφικές λειτουργίες όπως Αυτόματη Εστίαση, φλας και Ανίχνευση Προσώπου. Επιπλέον με το Media Go, τη μοναδική αυτή εφαρμογή της Sony που πρωτοεμφανίζεται στο W995 Walkman, μεταφέρετε εύκολα κάθε αρχείο ήχου, φωτογραφίας και βίντεο από το τηλέφωνο στον υπολογιστή σας και αντίστροφα, χωρίς να ανησυχείτε για την μορφή, την ανάλυση και τα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα βίντεο που μεταφέρετε από τον υπολογιστή στο τηλέφωνό σας αναπαράγονται με εικόνα εξίσου καλής ποιότητας. Μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε συναρπαστικά podcast από τον κατάλογο: με δύο κλικ μπορείτε να δείτε τη δράση σε όλο της το μεγαλείο στην οθόνη 2.6 ιντσών.

Το W995 υπόσχεται εξαιρετικό ήχο τόσο για τα αγαπημένα σας τραγούδια όσο και για τις ταινίες. Χρησιμοποιήστε το μεταλλικό κλιπ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του για να δείτε τα βίντεο σε οριζόντια προβολή και απολαύστε τα με τους φίλους σας ανεβάζοντας την ένταση του ήχου στα δυνατά στερεοφωνικά του ηχεία. Όταν είστε σε εξωτερικό χώρο το clear audio και τo Clear Bass, σε συνδυασμό με τα ακουστικά, σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική σε ισάξιο επίπεδο ποιότητας.

Το νέο Sony Ericsson W995 Walkman υποστηρίζεται με μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, βασισμένη στην ψυχαγωγία που μας προσφέρει οποιαδήποτε στιγμή. Ο ήρωας της τηλεοπτικής διαφήμισης περιμένει σε μια πλατεία, ζει δηλαδή μια συνηθισμένη, καθημερινή στιγμή. Συγχρόνως όμως δίπλα του περιμένουν έτοιμοι για δράση όλοι οι αγαπημένοι του ήρωες ταινιών και καλλιτέχνες, αφού με το W995 τους έχει μαζί του όπου και αν πάει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει ποιόν θέλει να...ζωντανέψει με το πάτημα ενός κουμπιού του κινητού του.

Το νέο Sony Ericsson W995 Walkman βρίσκεται στην αγορά και σας περιμένει για να μετατρέψει οποιαδήποτε στιγμή σας σε...showtime!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC