Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

Sony Ericsson W995 Walkman: Έρχεται στην Ελλάδα το πανίσχυρο μουσικό κινητό

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαμε από έμπιστη πηγή προσκείμενη στη Sony Ericsson, το νέο κινητό τηλέφωνο W995 Walkman θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ελλάδα από την επόμενη εβδομάδα. Ο κατασκευαστής έχει επικεντρώσει την προσοχή του στην άριστη αναπαραγωγή βίντεο και ήχου, κάτι που επιτρέπει στο χρήστη να απολαμβάνει τέλεια ποιότητα multimedia όπου κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα το κινητό είναι το πρώτο της εταιρείας που υποστηρίζει την υπηρεσία Media Go με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα αρχεία σας σ’ αυτό.H κριτικός κινηματογράφου Jaspreet Pandohar μιλάει για το W995


O αρχισυντάκτης του περιοδικού Stuff, Tom Dunmore, μιλάει για το W995


Επιπλέον μέσω software μετατρέπει αυτόματα τα δεδομένα στο κατάλληλο format χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρόσθετες εφαρμογές γι’ αυτό το σκοπό. Και δυο κλικ αρκούν για να τα δείτε όλα στην 6,5 ιντσών οθόνη του. H οποία διακρίνεται για τη φωτεινότητα και τη λαμπρότητα της.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε με το W995: μπορείτε να δείτε τηλεόραση, να τραβήξετε φωτογραφίες, να πάτε με ακρίβεια στον προορισμό σας και φυσικά να «σερφάρετε» στο Internet.

Highlights:
Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή: 8,1MPixels, έως 16x ψηφιακό ζουμ, λειτουργία Foto-Fix, λειτουργία Picture και Video blogging, autofocus, λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, εγγραφή βίντεο

Μουσική: Walkman Player, Clear Stereo, Clear Bass, Album Art, PlayNow, Bluetooth-Stereo (A2DP), MP3/AAC, Shake control (μεταφέρεστε στο επόμενο τραγούδι με ένα «κούνημα» της συσκευής)

Συνδεσιμότητα: WLAN, UMTS, GPS

Web: Access NetFront Web Browser, Web Feeds, Foto Feeds, YouTube, E-Mail


O τηλεοπτικός και κινηματογραφικός παραγωγός Rob Lewis μιλάει για το W995Καταναλωτές μιλάνε για τα ακουστικά HPM-88 με μείωση θορύβουΔεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC