Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

Panasonic: το 2010 οι πρώτες τηλεοράσεις 3D

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Laurent Abadie, διευθυντής της Panasonic Ευρώπης, στη γερμανική εφημερίδα 'Frankfurter Allgemeinen Zeitung' επιβεβαίωσε ότι τον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά οι πρώτες τηλεοράσεις τεχνολογίας 3D. Σύμφωνα με τον διευθύνων της Panasonic η πρώτη τηλεόραση αυτής της τεχνολογίας θα παρουσιαστεί στο κοινό στο πλαίσιο της διεθνής έκθεσης καταναλωτικών ηλεκτρονικών IFA, η οποία θα λάβει χώρα στο Βερολίνο το χρονικό διάστημα 4-9 Σεπτεμβρίου.

Όπως ισχυρίστηκε, οι τηλεοράσεις 3D δεν θα είναι πολύ ακριβότερες από τα συμβατικά τωρινά κορυφαία μοντέλα της αγοράς. Και για να μπορέσει κανείς να απολαύσει τις τρεις διαστάσεις, θα πρέπει να φορά ειδικά γυαλιά - τα οποία δεν θα έχουν καμία σχέση με τα κλασικά γυαλιά 3D που ξέρουμε.

Το διευθυντικό στέλεχος της Panasonic προβλέπει, επίσης, ότι η αγορά θέλει όλο και πιο πολύ επίπεδες τηλεοράσεις, που θα μπορούν να συνδέονται στο Internet και θα συνδυάζονται με ένα Blu-Ray υψηλής ευκρίνειας. Για τα Blu-Rays η Panasonic πιστεύει ότι θα αυξηθεί η ζήτηση τους, καθώς θα πέσει κι άλλο η τιμή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC