Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

Η Navigon προσφέρει αναβαθμίσεις σε επόμενης γενιάς μοντέλα

Καταβάλλοντας 69,95 ευρώ μπορούν πλέον όλοι οι κάτοχοι των μοντέλων Navigon 7210 και 8110 να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους online μέσω της εφαρμογής Navigon Fresh. Η αναβάθμιση δεν είναι απλώς μία ακόμη προσθήκη κάποιων λειτουργιών, αλλά μία πλήρης αναβάθμιση προς τα νέα μοντέλα Navigon 7310 και 8310 που θα κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο στην ελληνική αγορά.

Οι κάτοχοι λοιπόν των συστημάτων πλοήγησης 7201, ή 8110 μπορούν -με 69,95 Euro επιπλέον- να απολαμβάνουν από τώρα τις δυνατότητες των επερχόμενων νέων μοντέλων, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται λειτουργίες όπως τα Navigon MyRoutes. Επιπλέον τα αναβαθμισμένα μοντέλα θα διαθέτουν και δυνατότητες αναγνώρισης φωνής, αλλά και μία σειρά από προηγμένες τρισδιάστατες λειτουργίες.

Από το Navigon 7210 στο Navigon 7310
Μετά την αναβάθμιση το μοντέλο Navigon 7210 θα έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και λειτουργίες με το μοντέλο Navigon 7310 που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τον ερχόμενο φθινόπωρο. Η επαγγελματική αναγνώριση φωνής που ενσωματώνει καθιστά τη συσκευή ακόμη πιο εργονομική αλλά και ασφαλής στη χρήση της.

Να σημειώσουμε ότι το μοντέλο Navigon 7210 ενσωματώνει ήδη τη δυνατότητα αναγνώρισης φωνής, στην έκδοση Pro, ωστόσο η νέα επαγγελματική αναγνώριση φωνής του Navigon 7310 έχει ακόμη πιο προηγμένες δυνατότητες, αφού μπορεί να αντιληφθεί ελεύθερες φράσεις από τον χρήστη που να αφορούν στη ρύθμιση του ήχου ή στην πλοήγηση μέσα από το μενού της συσκευής. Η βελτιωμένη λειτουργία Panorama View3D καθώς και το νέο City View3D βοηθούν το χρήστη στον ακόμη καλύτερο προσανατολισμό του.

Οι δύο βελτιωμένες λειτουργίες διευκολύνουν κατά πολύ την πλοήγηση ιδιαίτερα σε άγνωστες για το χρήστη περιοχές, αφού παρέχεται ρεαλιστική απεικόνιση των κτιρίων, αλλά και του περιβάλλοντος. Να σημειώσουμε ότι μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση και τα Navigon MyRoutes που παρουσιάστηκαν στη φετινή CeBIT. Πρόκειται για μία λειτουργία που ουσιαστικά εξομοιώνει την οδηγική συμπεριφορά του χρήστη και του προτείνει τη διαδρομή που ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του.

Μία νέα πρόκληση: από το Navigon 8110 στο Navigon 8310
Με 69,95 ευρώ μπορεί πλέον κάθε κάτοχος του Navigon 8110 να απολαμβάνει τις νέες δυνατότητες και εμπειρίες του ακόμη πιο εξελιγμένου μοντέλου Navigon 8310. Στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνεται η λειτουργία Landmark View3D, καθώς το Navigon 8310 ενσωματώνει όλη την γκάμα των λειτουργιών του Navigon 7310, συμπεριλαμβανομένων όλων των τρισδιάστατων χαρακτηριστικών, της επαγγελματικής αναγνώρισης φωνής και των Navigon MyRoutes. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι το 8310 διαθέτει οθόνη αφής 4,8 ιντσών, ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ, TMC Pro, καθώς και MP3-Player.

Όσον αφορά στον εξοπλισμό, τόσο η αναβάθμιση στο μοντέλο 7310, όσο και η αναβάθμιση στο μοντέλο 8310 περιλαμβάνει τους πλέον ανανεωμένους χάρτες.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC