Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009

Ευρυζωνικό Internet από την 1η μέρα

Ειδικά για τους νέους συνδρομητές Τellas Double Play , η εταιρεία δημιούργησε μία νέα προσφορά ώστε να απολαμβάνουν σύνδεση στο Internet, από την 1η κιόλας μέρα της συνδρομής τους, χωρίς καθυστέρηση, μέσω της υπηρεσίας WIND ADSM.

Με κάθε νέα αίτηση ενεργοποίησης όλων των υπηρεσιών Τellas Double Play για παροχή Internet (ADSL) και σταθερής τηλεφωνίας, οι νέοι συνδρομητές παίρνουν δώρο, δύο μήνες δωρεάν χρήσης της υπηρεσίας WIND ADSM, ώστε από την 1η κιόλας μέρα σύνδεσης να έχουν απεριόριστο ασύρματο Internet μέσω του δικτύου WIND.

Μετά τους 2 δωρεάν μήνες, οι νέοι συνδρομητές Τellas Double Play μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να διατηρήσουν την υπηρεσία WIND ADSM απολαμβάνοντας έκπτωση 53% στο μηνιαίο πάγιο. Η συνδυαστική χρήση των δύο υπηρεσιών τους επιτρέπει να έχουν σύνδεση στο Internet όπου και αν βρίσκονται, στο σπίτι τους ή στον χώρο εργασίας μέσω Τellas Double Play καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο στην Ελλάδα ή το εξωτερικό μέσω φορητού υπολογιστή και της υπηρεσίας WIND ADSM.

Εναλλακτικά, μπορούν πριν το πέρας της δωρεάν περιόδου να διακόψουν τη σύνδεση ασύρματου Internet χωρίς καμία επιβάρυνση2.

Η προσφορά αυτή διατίθεται αποκλειστικά στα 400 καταστήματα WIND, όπου για την άμεση σύνδεση στην υπηρεσία WIND ADSM, οι νέοι συνδρομητές Τellas Double Play παραλαμβάνουν ένα USB stick, συμβατό τόσο με φορητό υπολογιστή όσο και με desktop, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες πλοήγησης στο Internet μέσω του ασύρματου δικτύου της WIND.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC