Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

"Browser for the Better": το δεύτερο διαφημιστικό σποτ του IE8

Ένα δεύτερο διαφημιστικό σποτ που έχει αναπτύξει η Microsoft στο πλαίσιο της καμπάνιας της "Browser for the Better", έχει ως επίκεντρο την απλούστατη ανταλλαγή πληροφορίας μεταξύ των χρηστών του IE 8.0. Ο ηθοποιός Dean Cain (που παλιότερα είχε παίξει το ρόλο του σούπερμαν) εξηγεί στο σποτ πως μπορεί κανείς να αντιμετωπίζει τη "πάθηση" S.H.Y.N.E.S.S. (Sharing heavily yet not enough sharing still), η οποία απειλεί πολλούς χρήστες, με τη βοήθεια του Internet Explorer 8.

"Ειδήσεις, συνταγές και ...συμπαθητικές γατούλες" μπορεί κανείς να τις μοιραστεί , εκμεταλλευόμενος τη λειτουργία Accelerator του browser, με την οποία μπορεί, με ένα απλό κλικ, να στείλει με e-mail όλες αυτές τις πληροφορίες στους φίλους του. Το νέο σποτ αποτελεί το δεύτερο σε μια σειρά, που είναι φανερό ότι θα έχει συνέχεια.

Η καμπάνια "Browser for the Better" σκοπεύει να βοηθήσει στην εξάπλωση του browser της Microsoft, επιτελώντας παράλληλα ένα κοινωνικό έργο. Έτσι για κάθε download από τη σελίδα του project η εταιρεία δίνει στον οργανισμό "Feeding America" ένα χρηματικό ποσό αντίστοιχο οκτώ γευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC