Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

Δωρεάν πάγια “BlackBerry Internet Non Stop” από την WIND

Η WIND ενημερώνει το κοινό ότι πλέον όλοι οι παλιοί και νέοι συνδρομητές συμβολαίου WIND τόσο στα εταιρικά προγράμματα όσο και στα οικογενειακά προγράμματα και τα προγράμματα για ιδιώτες, που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία “BlackBerry Internet Non Stop” απολαμβάνουν τα 3 πρώτα πάγια της υπηρεσίας ΔΩΡΕΑΝ.

Η υπηρεσία BlackBerry Internet Non-Stop προσφέρει με 14,99€ απεριόριστη* επικοινωνία και δίνει δυνατότητα στους συνδρομητές να έχουν:

1. Απεριόριστα e-mail στον προσωπικό ή εταιρικό τους λογαριασμό (ενσωμάτωση έως 10 Internet λογαριασμών)

2. Απεριόριστη Πρόσβαση στο Internet από την BlackBerry συσκευή τους

3. Απεριόριστη επικοινωνία με τις σημαντικότερες Instant Messaging και Social Networking εφαρμογές (Windows Live, Facebook κα)

* Πολιτική ορθής χρήσης 250 MB
Η υπηρεσία BlackBerry Internet Non-Stop έχει πολιτική ορθής χρήσης στα 250 MB. Πρακτικά αυτό επιτρέπει την απεριόριστη χρήση αφού λόγω της συμπίεσης από την BlackBerry ακόμα και συνεχής χρήση χαρτών ή άλλων εφαρμογών δεν ξεπερνάει το όριο.


Οι συνδρομητές WIND που έχουν μία από τις καινούργιες συσκευές BlackBerry (9000, 8900, 8220) έχουν εύκολη πρόσβαση στης εφαρμογές Windows live Messenger και Facebook καθώς αυτά βρίσκονται ήδη στην συσκευή τους με Virtual Pre-Load (VPL)από την Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Για συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει παλιότερα την συσκευή τους πρέπει να την κάνουν register για να εμφανιστεί το εικονίδιο ακολουθώντας τα βήματα: options->Advanced options ->Host Routing Table πατώντας το κουμπί του Menu επιλέγουν register now. Πατώντας στο εικονίδιο κάνουν Download της εφαρμογής ακολουθώντας της οδηγίες επί οθόνης

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις της υπηρεσίας μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2009.

ΠΗΓΗ:Δελτίο ΤύπουΔεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC