Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2009

13ο AutoExec.Gr Community Event

Στη Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Les Lazaristes θα διεξαχθεί το 13ο AutoExec.Gr Community Event. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009, στις 18:00.Όπως κάθε φορά θα υπάρξουν ομιλίες από μέλη του AutoExec.Gr. Να σημειωθεί εδώ ότι το συγκεκριμένο event έχει εγκριθεί από την Microsoft ως επίσημο Springboard Technical Experts Panel (STEP) Event. Ο κωδικός της εκδήλωσης είναι STEP055 και μετά την εκδήλωση οι διοργανωτές σας ζητάνε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε εδώ.

Επιπλέον οι διοργανωτές της συνάντησης σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το event μέσω της πλατφόρμας Live Meeting, από την οθόνη του υπολογιστή σας ακολουθώντας το link https://www.livemeeting.com/cc/mvp/join?id=68TKK6&role=attend, όπου θα βρείτε και τις σχετικές οδηγίες για την σύνδεσή σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δεν θα έχετε την δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στους ομιλητές.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

- Windows 7 και κόλπα με τα VHDs, Windows XP Mode για απόλυτη συμβατότητα, Γιώργος Σίμος MCSE
- ΑppLocker, BitLocker To Go, Application Virtualisation: Δείτε πως μπορείτε να έχετε τις εφαρμογές σας... Virtual, Χρήστος Σπανουγάκης MCT, MVP, STEP Member


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC