Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

Στο 10th International Venture Capital Forum ο Όμιλος Virtual Trip

Ο Όμιλος επιχειρήσεων πληροφορικής Virtual Trip παρουσιάζει πέντε Spin-Out επιχειρήσεις του στο 10th International Venture Capital Forum που πραγματοποιείται στις 16 και 17 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία One Hundred Start Ups της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών.

Οι Spin-Out επιχειρήσεις της Virtual Trip που παρουσιάζονται στο 10th International Venture Capital Forum είναι οι Επίγνωσις, Solo Gateway, MVNS, StudyBox και Insurance Manager. Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις αυτές αντιπροσωπεύουν την πραγμάτωση της στρατηγικής του Ομίλου Virtual Trip για ανάπτυξη με προϊοντική λογική, εξωστρέφεια και ισχυρό επιχειρηματικό κίνητρο για το ανθρώπινο δυναμικό.

Η συμμετοχή του Ομίλου Virtual Trip στο 10th International Venture Capital Forum έρχεται σε συνέχεια της επιτυχημένης αποστολής της ΟΕΣΥΝΕ στο Growth Company Investor Show, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου στο Barbican Exhibition Halls στο Λονδίνο. Στο Growth Company Investor Show ο Όμιλος Virtual Trip παρουσίασε σε επενδυτές του εξωτερικού δύο κορυφαία προϊόντα της, την πλατφόρμα e-Learning eFront και το Solo Gateway.

Οι ενέργειες λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο στρατηγικής επιλογής της διοίκησης του Ομίλου Virtual Trip η οποία έχει βασικό στόχο την πραγματοποίηση επενδύσεων από Venture Capital Funds στις Spin-Out επιχειρήσεις του με παράλληλη εισαγωγή της Virtual Trip Holdings στο χρηματιστήριο PLUS του Λονδίνου.

Περισσότερες πληροφορίες
http://www.vcforum.gr
http://blog.vtripgroup.com
http://www.esyne.gr
http://onehundredstartups.blogspot.com

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC