Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

Νέα υπηρεσία ασφάλειας για τα Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN)

Η D-Link ανακοίνωσε ότι η εταιρεία TheGreenBow είναι πλέον μέλος του Προγράμματος Παγκόσμιας Συμμαχίας (GAP) της D-Link, ως προς την παροχή λύσεων πληροφοριακής ασφάλειας. Η TheGreenBow, με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που διαθέτει στα λογισμικά VPN Client, θα συμβάλλει στην επέκταση των υπηρεσιών ασύρματης σύνδεσης της D-Link στην παγκόσμια αγορά Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων.

Αποτέλεσμα της συνέργειας των δύο εταιρειών είναι η πιστοποίηση όλης της γκάμας των προϊόντων VPN της D-Link, όπως τα VPN router, η σειρά προϊόντων DIR και DI, καθώς και τα Firewall NetDefend. Το λογισμικό VPN Client της TheGreenBow διαθέτει υποστήριξη ΙPSec και IKE, αλλά και ισχυρό έλεγχο ταυτότητας δικτύου, συμπεριλαμβάνοντας πιστοποίηση two-way factor/OTP token, smartcards ή ψηφιακά πιστοποιητικά. To λογισμικό ενσωματώνεται εύκολα σε εταιρικά δίκτυα, όπως οι server LDAP ή RADIUS και διαθέτει ισχυρή κρυπτογράφηση μέσω DES, 3DES, AES και RSA. Επιπλέον, υποστηρίζει πολλούς τύπους συνδέσεων, όπως Ethernet, Wi-Fi, συνδέσεις σε κινητά, καθώς και ταυτόχρονες συνδέσεις σε πολλαπλά κανάλια (multiple tunnels).

«Η αγορά Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων απαιτεί λογισμικά που να είναι απλά και εύκολα στη χρήση και ανάπτυξή τους, ενώ παράλληλα να διασφαλίζουν το υψηλότερο δυνατό ποσοστό ασφαλείας. Το λογισμικό VPN Client της TheGreenBow σε συνδυασμό με τα προϊόντα δικτύωσης της D-Link αποτελούν μία ισχυρή, ασφαλή και ταυτόχρονα πολύ απλή λύση, που επιτρέπει με απόλυτη ασφάλεια την επέκταση και αναβάθμιση των εφαρμογών μίας επιχείρησης, όπως η παροχή υπηρεσιών e-mail και CRM σε στελέχη εν κινήση», δήλωσς ο κ. Roger Simon, συνιδρυτής και CEO της TheGreenBow. «Είμαστε υπερήφανοι που η D-Link επέλεξε την τεχνολογία μας για να προσφέρει μια δυνατή και καινοτόμο λύση στους πελάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο».

«Ο συνδυασμός του λογισμικού IPSec VPN Client της TheGreenBow με τα προϊόντα ασφαλείας της D-Link μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πιο εκτενείς, ολοκληρωμένες και ασφαλείς υπηρεσίες απομακρυσμένης end-to-end σύνδεσης στους πελάτες μας παγκοσμίως», τόνισε ο κ. Tony Tsao, CEO και Πρόεδρος της D-Link Corporation. «Οι λύσεις VPN είναι καίριας σημασίας στο συνολικό πακέτο λύσεων που προσφέρουμε και για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με έναν τόσο δυνατό παίκτη στη συγκεκριμένη αγορά».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC