Σάββατο, 30 Μαΐου 2009

Τα trailers της E3

Η έκθεση Electronic Entertainment Expo 2009 (εν συντομία E3) διεξάγεται φέτος για 15η φορά. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Στο πλαίσιο της Ε3 συγκεντρώσαμε τα σημαντικότερα trailers των παιχνιδιών που θα παρουσιαστούν στην έκθεση τα οποία και σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η λίστα αυτή θα ανανεώνεται με κάθε νέο trailer που θα κυκλοφορεί.
DANTE’S INFERNO
Το Dante's Inferno θα κυκλοφορήσει για το Xbox 360 και το Playstation 3. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.


ΜΑFIA II
To trailer δείχνει ένα demo από την εκτέλεση μιας αποστολής στο παιχνίδι.Η δράση στο Mafia II λαμβάνει χώρα στη θρυλική πόλη Empire City (που θυμίζει τη Νέα Υόρκη) κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Ένα ατμοσφαιρικό soundtrack, σκληροτράχηλοι χαρακτήρες, γρήγορες ανταλλαγές πυροβολισμών και ατελείωτα κυνηγητά υπόσχονται να μας προσφέρουν συγκινήσεις στο στιλ μιας υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ.


SPLIT SECOND
Το trailer του action racer διαθέτει αυθεντικές σκηνές δράσης στο Λος Άντζελες. Ο στόχος είναι ο ίδιος με ένα κλασικό παιχνίδι αγώνων ταχύτητας, ωστόσο ο τρόπος που επιτυγχάνεται αυτός ο στόχος, όπως θα δείτε και στο trailer, είναι όλη η μαγεία του παιχνιδιού.


Just Cause 2
Το επίσημο trailer του Just Cause 2 που θα παρουσιαστεί στην έκθεση δείχνει πολλές σκηνές δράσης από το παιχνίδι.


Colin McRae: Dirt 2
Στο trailer του γνωστού εξομοιωτή αγώνων ταχύτητας θα πάρετε μια εικόνα από τα εντυπωσιακά γραφικά του. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2009 σε εκδόσεις για Xbox 360, PC, PS3, Wii, DS και PSP.


Need for Speed Shift
Δείτε το trailer για να καταλάβετε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε σ’ αυτό το παιχνίδι για να κερδίσετε είναι να μην αφήνετε το πόδι σας από το γκάζι.Dead Rising 2
Το ...αιματηρό trailer που θα παρουσιαστεί στην E3


Forza Motorsport 3


Crackdown 2


Splinter Cell: Conviction (μικρό απόσπασμα)


Assassin's Creed 2
(μικρό απόσπασμα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC