Δευτέρα, 25 Μαΐου 2009

To νέο trailer από το "Call of Duty: Modern Warfare 2"

Το "Call of Duty: Modern Warfare" αποτελεί ένα από τα καλύτερα shooters για PCs και κονσόλες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού (Infinity Ward) δημοσίευσε ένα νέο trailer από το "Call of Duty: Modern Warfare 2", όπου εμφανίζονται πολυάριθμες σκηνές από το παιχνίδι, κάνοντας μας να υποθέσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα άξιο διάδοχο του προηγούμενου τίτλου.

Στο περίπου 2 λεπτών βίντεο εμφανίζονται εικόνες από τις επιχειρήσεις μιας αντιτρομοκρατικής ομάδας, στην οποία θα ανήκει ο παίκτης. Μεταξύ άλλων αυτές οι επιχειρήσεις διεξάγονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στη Σιβηρία. Στα πρώτα δευτερόλεπτα απεικονίζονται οι τελευταίες σκηνές από το τέταρτο μέρος του Call of Duty, πριν η ιστορία προχωρήσει στα δρώμενα της νέας έκδοσης.

Στη καμπάνια θα συναντήσει κανείς παλιούς γνωστούς, όπως το Λοχία "Soap McTavish, που προήχθη σε διοικητή, και ο οποίος συνοδεύει τον παίκτη στις αποστολές. Οι επιμέρους χάρτες του παιχνιδιού έχουν εξοπλιστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν ακόμα περισσότερη δράση (με πολυάριθμα αντικείμενα να μπορούν να καταστραφούν από τον παίκτη).

Εκτός από το singleplayer mode θα υπάρχει και ένα multiplayer mode με την ονομασία "Special Forces" - για το τελευταίο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες.

Το "Call of Duty: Modern Warfare 2" θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2009. Εκτός από μια έκδοση για PC θα βγει και σε εκδόσεις για το Playstation 3 και το Xbox 360.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC