Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Tην επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμη η έκδοση RC του Firefox 3.5

Η Mozilla σκοπεύει να διαθέσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την έκδοση Release Candidate του Firefox 3.5. Και αν δεν ανακαλυφθούν σημαντικά λάθη, η τελική έκδοση μπορεί να ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την τρέχουσα εβδομάδα οι προγραμματιστές θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους πάνω στην RC1, ώστε να είναι δυνατή η κυκλοφορία της μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφτεί στοιχεία για το ποιες εκδόσεις θα ακολουθήσουν πριν την τελική. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψουν προβλήματα η μετάβαση στην τελική έκδοση θα γίνει γρήγορα, χωρίς την κυκλοφορία κάποιας ενδιάμεσης έκδοσης.

Η Mozilla δεν έχει ανακοινώσει επίσημα πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση του Firefox 3.5. To χρονοδιάγραμμα μετατέθηκε αρκετές φορές, επειδή κάποια στάδια ανάπτυξης διάρκεσαν περισσότερο χρόνο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Την κυκλοφορία της νέας έκδοσης θα τη συνοδέψει η Mozilla με μια διαφημιστική καμπάνια. Γι’ αυτό το σκοπό έχει σχηματιστεί μια ομάδα μάρκετινγκ που ήδη γύρισε ένα μικρό σποτ. Το γυρισμένο στην Ινδία κλιπ θυμίζει τη διαφήμιση ενός αυτοκινήτου και προβάλει την ταχύτητα, την ασφάλεια και τη ευκολία ρύθμισης του browser.Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC