Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

"PSP Go": η Sony επιβεβαιώνει τις φήμες

Τέλη Απριλίου είχαν εμφανιστεί οι πρώτες φήμες για ένα νέο PSP το οποίο η Sony θα ανακοίνωνε στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3. Αυτές οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν από τoν John Koller, διευθυντή μάρκετινγκ της Sony Computer Entertainment America με δηλώσεις στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Qore.

Η Sony έκανε τελικά αρκετές σημαντικές αλλαγές στο νέο PlayStation Portable, όπως είναι η αφαίρεση του UMD-drive (κάτι που σημαίνει ότι θα «παίξει» πολύ το σχήμα των downloads). Όπως αναφέρει το 'Gaming-Universe' η Sony θα επιτρέπει όχι μόνο των downloads παιχνιδιών αλλά και ταινιών όπως και τηλεοπτικών σειρών.

H νέα φορητή κονσόλα θα διαθέτει οθόνη 3,8 ιντσών και θα είναι κατά 43% ελαφρύτερη από το τωρινό μοντέλο (ήτοι το PSP 3000). Η χωρητικότητα του PSP Go θα ανέρχεται στα 16GB, ενώ θα υποστηρίζει το Bluetooth και θα είναι εξοπλισμένο με αναγνώστη MemorySticks.

Επιπρόσθετα η Sony ανάφερε ότι το PSP Go δεν θα αντικαταστήσει το τωρινό PSP αλλά θα συνυπάρχει με αυτό στην αγορά. O John Koller δήλωσε επίσης ότι τα παιχνίδια για κονσόλες θα μπορούν να διαθέτονται και μέσω Bluetooth ή κινητών τηλεφώνων. Ένα μοντέλο που αναμένεται να το δούμε εν λειτουργία και στο PSP Go.

H τιμή της νέας κονσόλας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Αναμένεται να μπει στα ράφια των καταστημάτων το Φθινόπωρο του 2009.ΠΗΓΗ:EUROGAMER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC