Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Νέα PCs και notebooks από την Asus

Σε μια press conference που έλαβε χώρα στο Αμβούργο, η Asus παρουσίασε νέα notebooks και Eee PCs. Από αυτά ξεχώρισε ένα notebook που έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιχνίδια και φέρει τον τίτλο „Republic of Gamers“.

ASUS EEE PC 1008HA SEASHELL
Ο σχεδιασμός του νέου Eee PC εμπνεύστηκε από ένα κοχύλι – εξού και η ονομασία „Seashell“. Το 10 ιντσών netbook κυκλοφορεί στην αγορά σε μαύρο και σε μαργαριτένιο άσπρο και είναι πολύ λεπτό.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται ο επεξεργαστής Atom N280 της Intel, 1GB μνήμη, 160GB σκληρός δίσκος και μια μπαταρία πολυμερών που υπόσχεται μεγάλη αυτονομία. Κατά τα άλλα διαθέτει ένα Multi-Touchpad, ένα γρήγορο WLAN και Bluetooth και ένα «κρυμμένο» βύσμα VGA στην κάτω πλευρά του.ASUS UX50V
Με πολυτελή σχεδιασμό (και σε τιμή που δεν ξεπερνά τα 1.000 ευρώ) και με πολύ μικρό πάχος (μόλις 29χιλιοστά) το νέο UX50V μαγνητίζει τα βλέμματα. Διαθέτει 4GB μνήμη, 500ΓΒ σκληρό δίσκο και υβριδικό σύστημα γραφικών: ο χρήστης του μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο onboard chip (για οικονομία ενέργειας) ή στην περισσότερο ενεργειακά αδηφάγα κάρτα γραφικών Nvidia Geforce G 105M με 512MB για καλύτερες επιδόσεις. Το πληκτρολόγιο του φωτίζεται, ενώ στο πλάι του θα βρείτε ένα DVD-Recorder.ASUS REPUBLIC OF GAMERS G60VX
To όνομα του τα λέει όλα: το 16 ιντσών notebook έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους φαν των παιχνιδιών. Ενσωματώνει ένα Core 2 Duo T9400 της Intel και την κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GTX 260M με 1GB μνήμη. Κατά τα άλλα διαθέτει HDMI- και eSATA-υποδοχές, όπως και ένα σκληρό δίσκο των 640GB.

ΠΗΓΗ:PC WELT


Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC