Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Το Multirama xtreme Store μεταφέρθηκε στον Πειραιά

Ένα νέο χώρο για να φιλοξενεί τα Multirama xtreme PCs εγκαινίασε πρόσφατα και λειτουργεί ήδη στο επίπεδο -1 του καταστήματος της στον Πειραιά (Εθνικής Αντιστάσεως 6) η Multirama. Ο νέος αυτός χώρος στην ουσία αποτελεί το επόμενο βήμα στα καταστήματα τεχνολογίας στη χώρα μας και εισάγει ένα νέο concept store στην ελληνική αγορά.

Μεταξύ των καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει το νέο κατάστημα της Multirama περιλαμβάνεται η υπηρεσία εγκατάστασης υδρόψυξης για όσους θέλουν να απαλλαγούν πλήρως από τον θόρυβο της συμβατικής αερόψυξης αλλά και η υπηρεσία case modding για όσους θέλουν ο υπολογιστής τους εκτός από μια εξαιρετική τεχνολογική λύση να αποτελεί και έργο τέχνης.

Ακόμη, όλοι όσοι γνωρίζουν και επιδίδονται στο overclocking θα μπορούν να αξιοποιήσουν την συγκεκριμένη υπηρεσία και στο xtreme Μultirama store και να χαρίσουν στον υπολογιστή τους 30% υψηλότερες επιδόσεις.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες του xtreme Multirama store, εκτός από πρωτοποριακές υπηρεσίες θα έχουν στη διάθεσή τους και επώνυμα xtreme προϊόντα που διατίθενται στον ίδιο όροφο και περιλαμβάνουν τροφοδοτικά, προϊόντα ψύξης, προϊόντα modding & high end parts, διευκολύνοντας τους να φτιάξουν τον υπολογιστή που ονειρεύονται.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC