Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Η Kingston Technology ανακοινώνει πρώτη τη διάθεση της HyperX DDR3 triple-channel memory των 12GB

Η Kingston Technology Europe Ltd., μέλος της Kingston Technology Inc., ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι διαθέτει πρώτη στην αγορά το νέο HyperX DDR3 triple-channel kit των 12GB στα 1600MHz, τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης σε ένα kit που κυκλοφορεί στην αγορά. Mε τη νέα HyperX DDR3 triple-channel memory με 3 μονάδες μνήμης των 4GB της Kingston, οι extreme gamers και οι φανατικοί των υπολογιστών μπορούν να απολαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση σε πλατφόρμες Core i7 and X58 της Intel.

«Η νέα HyperX DDR3 triple-channel memory των 12GB, απευθύνεται σε extreme gamers και στους απαιτητικούς χρήστες, οι οποίοι αναζητούν υψηλές επιδόσεις για τις ψηφιακές εφαρμογές και τα παιχνίδια τους στα συστήματα Core i7 της Intel και X58 της Intel. Ανταποκρινόμενοι στις υψηλές απαιτήσεις τους, τους προσφέρουμε πλέον memory kits υψηλής χωρητικότητας και μέγιστης απόδοσης», δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, business development manager της Kingston για την Ελλάδα. «Η HyperX DDR3 triple-channel memory δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε μητρική πλακέτα Asus P6T Deluxe και τρέχει στα 1600MHz αξιοποιώντας στο μέγιστο τον memory controller του επεξεργαστή Core i7 για την καλύτερη δυνατή απόδοση».

Η νέα HyperX triple channel memory των 12GB στα 1600MHZ έχει προγραμματιστεί με το προφίλ XMP, έχει απόκριση 9-9-9-27 και λειτουργεί στην χαμηλή τάση των 1.65 volts η οποία απαιτείται για να τρέξει με ασφάλεια σε συστήματα Core i7 της Intel σε triple channel mode. Άλλα memory kits διατίθενται σε χωρητικότητες 3GB και 6GB με συχνότητες έως 2GHz.

Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Kingston ή τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο www.kingston.com/europe.

ΠΗΓΗ:Δελτίο ΤύπουΔεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC