Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

Η Kaspersky μπαίνει στο …2010

Η Kaspersky, ανακοίνωσε την σειρά 2010 των προγραμμάτων ασφαλείας της. Τα Internet Security 2010 και Anti-Virus 2010 θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα Ιουνίου σε μια τιμή κοντά στα 40 (η σουίτα ασφάλειας) και 30 ευρώ (το antivirus).Tα νέα προϊόντα της Kaspersky ξεχωρίζουν ιδιαίτερα για το απλό περιβάλλον χρήσης, όπου όλα, σχεδόν, τρέχουν στο background χωρίς να ενοχλείται ο χρήστης.

Επιπλέον έχει δοθεί μια πιο σαφής δομή στα μενού, ενώ έχουν ελαχιστοποιηθεί οι "φορτικές" ερωτήσεις και ανακοινώσεις των προγραμμάτων.

Ανάμεσα στους σημαντικότερους νεωτερισμούς κατονομάζει το Safe Run, με το οποίο όλες σχεδόν οι συνήθεις εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάποιος - όπως είναι ο browser - εκτελούνται σε ένα εικονικό περιβάλλον. Έτσι οι επιθέσεις γίνονται μόνο σε αυτό το εικονικό περιβάλλον και εξαλείφονται με το κλείσιμο των προγραμμάτων.

Ο νέος URL-Advisor προειδοποιεί με χρωματικές σημάνσεις στο πεδίο διευθύνσεων του browser πριν την επίσκεψη σε ένα επικίνδυνο site - κάτι που, όπως αναφέρει η Kasperksy, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προς το παρόν, μόνο στο Internet Explorer.Επιπλέον για πρώτη φορά τα νέα προϊόντα συνοδεύονται με ένα βασισμένο σε Linux Live CD, που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε το σύστημα σας μετά από μια επίθεση.

Τέλος οι κάτοχοι μιας νόμιμης άδειας Kaspersky, μπορούν να αναβαθμιστούν στις νέες εκδόσεις χωρίς χρέωση.

ΠΗΓΗ:CHIP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC