Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Το Hyatt Regency Thessaloniki επιλέγει τις LG LCD Hotel Pay TV

H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και στην αγορά επίπεδων οθόνων, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των τηλεοράσεων LCD Hotel Pay TV στο συγκρότημα του Hyatt Regency Thessaloniki. Η αγορά των ξενοδοχείων έχει ιδιαίτερη σημασία για την LG, λόγω της δυναμικής της και του κοινού της. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η στόχευση στο συγκεκριμένο κλάδο έχει δημιουργήσει άριστα αποτελέσματα και η εταιρεία συνεχίζει να επιδιώκει τη βέλτιστη παρουσία της σε ολοένα και περισσότερους επαγγελματικούς και άλλους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη - κατηγορίας πέντε αστέρων - διαθέτει τις τηλεοράσεις LG300C Hotel Pay TV τεχνολογίας LCD για τον εξοπλισμό των δωματίων του. Σε μικρή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της πόλης, το Hyatt Regency Thessaloniki συνδυάζει εγκαταστάσεις πολυτελούς διαμονής και σύγχρονους συνεδριακούς χώρους. Συγκεκριμένα, οι LG LCD Hotel Pay TV, 32” και 42”, τοποθετήθηκαν πρόσφατα σε 152 πολυτελή δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου, για την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία των επισκεπτών, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Οι ειδικά κατασκευασμένες για ξενοδοχεία τηλεοράσεις Hotel Pay TV της LG -βασισμένες σε τεχνολογία αιχμής- διαθέτουν λειτουργία hotel menu και ρολόι, ενώ προσφέρουν δυνατότητα διασύνδεσης με όλα τα σύγχρονα συστήματα Pay TV. Η τεχνολογία των τηλεοράσεων LCD της LG, προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο, ενώ το εύχρηστο μενού τις καθιστά ιδανικές για όλους τους χώρους. Επιπλέον, η εγκατάσταση πολλών συσκευών σε διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου γίνεται με άνετο τρόπο, προγραμματίζοντας και αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις στην πρώτη τηλεόραση, οι οποίες στη συνέχεια μεταδίδονται ασύρματα σε όλες τις υπόλοιπες τηλεοράσεις του ξενοδοχείου.

Οι τηλεοράσεις Hotel Pay TV LG300C, συνδυάζουν τον πρωτοποριακό σχεδιασμό με την αξεπέραστη ποιότητα, ενώ προσφέρουν εξαιρετικά καθαρή και ευκρινή εικόνα με φυσικά και ζωντανά χρώματα που είναι σίγουρο ότι θα ‘’καθηλώσουν’’ και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Η εγκατάσταση στο Hyatt Regency Thessaloniki ολοκληρώθηκε με τη συμβολή της εξειδικευμένης εταιρείας Acentic, η οποία προμήθευσε την πλατφόρμα Pay TV.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC