Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

H Intracom Telecom εισάγει στην αγορά το OmniMAX

Η Intracom Telecom, μέλος της SITRONICS, ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης στην αγορά της προηγμένης της λύσης WiMAX με την επωνυμία OmniMAX. Η εταιρία θα παρουσιάσει το νέο της προϊόν στην έκθεση WiMAX Forum Global Congress (2-3 Ιουνίου 2009, Άμστερνταμ) με ζωντανή επίδειξη στο περίπτερο 3.28.

Το OmniMAX είναι μια κορυφαία και καινοτόμος λύση WiMAX η οποία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να απολαμβάνουν σταθερές, και ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες. Αποτελεί ιδανική λύση για εδραιωμένους αλλά και νέους παρόχους επιτρέποντας τη γρήγορη υλοποίηση εξελιγμένων και εξατομικευμένων υπηρεσιών, εγγυημένη απόδοση και χαμηλό κόστος επένδυσης.

Το OmniMAX λειτουργεί σε συχνότητες 2.3 - 2.7 GHz και 3.3 - 3.8 GHz, είναι απόλυτα συμβατό με τις προδιαγραφές των πιστοποιήσεων IEEE 802.16e-2005 και WiMAX Forum Wave-II, ενώ συμβάλλει οικολογικά λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ισχύος.

"Η INTRACOM TELECOM, μέσω της νέας πλατφόρμας της OmniMAX, κάνει ένα σημαντικό βήμα στο χώρο της ασύρματης ευρυζωνικής τεχνολογίας” δήλωσε ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom. “Οι υψηλές επιδόσεις του WiMAX προϊόντος μας σε συνδυασμό με την μεγάλη ευελιξία και την οικονομικά συμφέρουσα σχέση κόστους/ απόδοσης το καθιστούν ιδανική λύση για παρόχους που στοχεύουν να αναπτύξουν τα δίκτυά τους σε ποικίλα περιβάλλοντα με το χαμηλότερο επενδυτικό ρίσκο”.

Η Intracom Telecom τα τελευταία χρόνια επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξή της τεχνογνωσίας και τεχνολογίας WiΜΑΧ καθώς και στην παροχή υψηλού επιπέδου επαγγελματικών υπηρεσιών. Στόχος της εταιρίας είναι να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και ανάπτυξη τεχνολογιών WiMAX καθώς και την πλήρη ενσωμάτωση τους με τα υπάρχοντα αλλά και επόμενης γενιάς δίκτυα.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC