Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

H EMC βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ένα αποδοτικό περιβάλλον πληροφορικής

Η ΕΜC Hellas διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “EMC ΙΤ Εfficiency Seminar” την Τρίτη 2 Ιουνίου 2009, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton. Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ενημερώσει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους σχετικά με το πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα αποδοτικό περιβάλλον πληροφορικής, έτσι ώστε να επιτύχουν εξοικονόμηση κόστους, βελτίωση της παραγωγικότητάς τους και να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε νέες απαιτήσεις.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από σύγχρονους τρόπους διαχείρισης των δεδομένων τους. Το δύσκολο χρηματοοικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο οι επιχειρήσεις καλούνται να επιβιώσουν εντείνει την αναγκαιότητα για μείωση του κόστους διαχείρισης και του ρίσκου των πληροφοριακών τους συστημάτων, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι απαιτήσεις για την προσφερόμενη ποιότητα υπηρεσιών. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η ΕΜC έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους για την επιτυχία των ανωτέρω.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές στελέχη της ΕΜC, της VMware και της IDC όπου θα αναλύσουν πλήθος θεμάτων και λύσεων που αφορούν στο μέλλον της διαχείρισης της πληροφορίας: Efficiency and Cost Savings, Storage Innovations, Data Protection, Archiving Strategies, Efficient Back-Up, Virtualization, Resource & Data Center Management.

Ο κ. Γιώργος Μαυράκης, Γενικός Διευθυντής της ΕΜC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε: “Η ΕΜC για περισσότερα από 30 χρόνια καθοδηγεί της επιχειρήσεις να αντιμετωπίζουν καινούριες προκλήσεις με επιτυχία. Σήμερα, ο όγκος των πληροφοριών αυξάνεται δραματικά, ενώ την ίδια στιγμή οι συνθήκες τις αγοράς απαιτούν αποτελεσματικότητα και ευελιξία.

Στόχος του “EMC ΙΤ Efficiency Seminar” είναι να φέρουμε σε επαφή τις επιχειρήσεις με λύσεις και δυνατότητες που μπορούν να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση κόστους. Όλοι γνωρίζουμε ότι η πληροφορία αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο μιας επιχείρησης. Η αποτελεσματική της διαχείριση αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την οικονομική ευρωστία και την εξέλιξη μιας επιχείρησης”.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο «EMC ΙΤ Εfficiency Seminar”, κάντε κλικ εδώ

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC