Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Εγγυημένη απόδοση Epson από τους ειδικούς στις γραφιστικές τέχνες

H Epson ανακοινώνει ότι η 3M Commercial Graphics και η Avery Dennison Graphics Division δίνουν εγγύηση ποιότητας, αντοχής και μακροβιότητας για τα προϊόντα τους που παράγονται από τον Epson Stylus Pro GS6000 με μελάνια UltraChrome GS.

Επιδεικνύοντας την εμπιστοσύνη της στην ποιότητα και αξιοπιστία των εκτυπωτών Epson, η 3Μ δίνει εγγύηση έως και 5 χρόνια για τα προϊόντα 3Μ βινυλίου και άλλων παρόμοιων υλικών για εξωτερική χρήση. Με μέσα που έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να εναρμονίζονται με πλατφόρμες εκτύπωσης piezo, ο GS6000 σε συνδυασμό με μελάνια Epson UltraChrome GS εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους χρήστες υλικών της 3Μ.

“Μετά από δοκιμές στην αμερικάνικη γραφιστική αγορά, η εγγύηση απόδοσης 3M μεταφέρει και στην ευρωπαϊκή αγορά τη διαβεβαίωση στον τελικό χρήστη για ποιοτικό αποτέλεσμα στις εκτυπώσεις.” Δήλωσε ο Rainer Schlösser, European Market Development Manager, 3M’s Commercial Graphics Division. “Έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει τα μέσα εκτύπωσης με τρόπο ώστε να είναι συμβατά με πλατφόρμες εκτύπωσης piezo και τα έχουμε υποβάλλει σε εκτεταμένους διαγνωστικούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι ακολουθούν τις αυστηρές προδιαγραφές της 3Μ.

Επιπλέον, η Avery Dennison παρέχει εγγυήσεις ποιότητας για τη σειρά προϊόντων της MPI όταν παράγονται από τον Epson Stylus Pro GS6000. Η σειρά Avery MPI προσφέρει ποικιλία εφαρμογών σήμανσης εξωτερικού χώρου και δίνει εγγύηση τριών χρόνων στο πλαίσιο του Avery Supreme Cover, όταν η παραγωγή τους έχει γίνει από Epson Stylus Pro GS6000 με μελάνια UltraChrome GS.

Ο Frans Craandijk, Product Manager LFP Supplies της Epson Europe, σχολίασε σχετικά: “Η εγγύηση που παρέχεται από την 3M και την Avery Dennison για τα προϊόντα τους που παράγονται από τον Epson Stylus Pro GS6000 με μελάνια UltraChrome GS Inks είναι μια ακόμα απόδειξη της εμπιστοσύνης των πελατών και συνεργατών μας στους εκτυπωτές Epson. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο GS6000 παρέχει στην 3M και την Avery Dennison τη δυνατότητα να διαβεβαιώνουν τους πελάτες τους ότι μπορούν να τους προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκτυπώσεις εξωτερικού χώρου.”

Ο βραβευμένος Stylus Pro GS6000 είναι ιδανικός για γραφικά εκθέσεων, σηματοδότηση, παραγωγή φωτογραφιών και έργων τέχνης. Με το μελάνι solvent 8 χρωμάτων που διαθέτει, εξασφαλίζει ανθεκτικές εκτυπώσεις και τέλεια απόδοση των χρωμάτων για εκτυπώσεις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι εκτυπώσεις στεγνώνουν γρηγορότερα, έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε ποικιλία υλικών.

Βασικά χαρακτηριστικά του Epson Stylus Pro GS6000:
- Epson UltraChrome GS eco-solvent μελάνι 8 χρωμάτων και κεφαλή εκτύπωσης Epson Micro Piezo.
- Εκτυπώσεις εξωτερικού χώρου: εκτυπώσεις ανθεκτικές στο νερό και στην έκθεση στον ήλιο.
- Φωτορεαλιστική ποιότητα: ανάλυση μέχρι 1440x1440 dpi και το μικρότερο μέγεθος κόκκου 3.7pl.
- Υψηλές ταχύτητες: ταχύτητα μέχρι και 25.2m2/hr (Banner Production Mode) με τεχνολογίες Epson Variable-sized Droplet και MicroWeave half-toning.
-Φιλικός προς το περιβάλλον: το eco-solvent μελάνι GS της Epson μειώνει τις εκπομπές επιβλαβών VOCs, έτσι κανένας πρόσθετος εξαερισμός δεν είναι απαραίτητος.
-Εύκολος σε χρήση και διαχείριση: μεγάλη οθόνη LCD με το γνωστό Epson Interface και φως ειδοποίησης. Δεν υπάρχει ανάγκη καθημερινής συντήρησης από το χρήστη.
-Κάθετη διαχείριση χαρτιού: υποστηρίζει ρολό μέχρι και 30 κιλών και διαθέτει αυτόματο κύλινδρο.
-Συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας: Giga-Ethernet και USB2.0.
- Εικόνες με μεγάλη διάρκεια: στεγνώνουν γρήγορα και διατηρούνται μακροχρόνια.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC