Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

Η Άνοδος Α.Ε./ Adobe στη Graphica

Η Άνοδος Α.Ε. – Adobe Authorized Distributor - θα πραγματοποιήσει παρουσιάσεις των προϊόντων της κατά τη διάρκεια της Graphica 2009, που πραγματοποιείται από τις 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου των Γραφικών Τεχνών, που οργανώνεται κάθε δύο χρόνια από το 1991 και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

Συγκεκριμένα, η Άνοδος Α.Ε. σε συνεργασία με τον μεταπωλητή της, Best Office Solutions Ε.Π.Ε (Adobe DTP VAR), θα πραγματοποιήσει δυο παρουσιάσεις με τίτλο: «Adobe Creative Suite 4: νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες». Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 13:00 - 13:45 και την Κυριακή 31 Μαΐου και ώρα 15:00 - 15:45 στο περίπτερο Νο 505 της Best Office Solutions Ε.Π.Ε.

Επιπλέον, μαζί με το συνεργάτη της, BEL Computer Systems, το Σάββατο 30 Μαΐου και ώρα 16:00-16:45, η Άνοδος Α.Ε. θα πραγματοποιήσει ακόμα μια παρουσίαση με τίτλο «Το Adobe InDesignCS4: νέες δυνατότητες» στο περίπτερο της εταιρείας 308 στο κτίριο Α.
Τις παρουσιάσεις θα πραγματοποιήσει ο Θεμιστοκλής Κ. Χαψής - Adobe Evangelist Greece & Cyprus (Adobe Certified Expert / Instructor Ai,ID), ο οποίος θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της έκθεσης για να δώσει περαιτέρω πληροφορίες και να λύσει τυχόν απορίες σας σχετικά με όλα τα προϊόντα Adobe.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC