Πέμπτη, 28 Μαΐου 2009

Το συνέδριο A2009 της SAS τονίζει την αξία των business analytics

Εκατοντάδες ειδικοί στην ανάλυση δεδομένων από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν στην Κοπεγχάγη για να συζητήσουν τις βέλτιστες πρακτικές που μπορούν να μεταβάλουν τον τρόπο με τον οποίο οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τον πιο σημαντικό τους πόρο: τα δεδομένα. Η SAS διοργανώνει, στις 1-2 Ιουλίου, στο Ξενοδοχείο Radisson SAS Scandinavia, το εναρκτήριο συνέδριό της: “A2009 Analytics Conference”.

Οι προ- και μετα-συνεδριακές ενότητες παρέχουν πρακτική εκπαίδευση σε data mining και πρόγνωση δεδομένων. Τέσσερις διακεκριμένοι ομιλητές – ο Michael Berry της Data Miners, εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών στην ανάλυση δεδομένων και data mining, o Paul Goodwin, Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Bath, ο Bjørn Lomborg του Copenhagen Business School και ο Timothy Rey της γνωστής εταιρείας Dow Chemical, καθώς και άλλες 30 παρουσιάσεις θα προσφέρουν σε βάθος γνώση όσον αφορά σε βέλτιστες πρακτικές, νέες τεχνικές και τάσεις στα εφαρμοσμένα analytics. Μετά το πέρας του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες μπορούν να διασκεδάσουν στο παλαιότερο πάρκο ψυχαγωγίας στον κόσμο, το περίφημο Tivoli Gardens.

Οι τεχνολογίες επιχειρηματικής ανάλυσης υποστηρίζουν τα διευθυντικά στελέχη στην αντιμετώπιση των μοναδικών προκλήσεων της ασταθούς οικονομίας, των ρυθμιστικών κανονισμών, της έλλειψης ταλέντων και του αυξανόμενου ανταγωνισμού. Οι ομιλητές έρχονται από πολλές διαφορετικές εταιρείες και ιδρύματα ανά τον κόσμο, όπως οι British Airways, Telecom Italia, Eli Lilly, Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, Telefónica O2, Axel Springer AG, TeliaSonera Sverige AB, Deutsche Postbank AG, Viseca Card Services, The LEGO Group, AFA Swedish Labour Market Insurances, Πανεπιστήμιο της Ρώμης, και The Dow Chemical Company, για να μοιραστούν τις πρωτοποριακές τους ιδέες όσον αφορά στη χρήση των δεδομένων ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

“Η SAS έχει στο ενεργητικό της ένα αξεπέραστο ρεκόρ 30 χρόνων, ως ο κορυφαίος και πλέον εξειδικευμένος προμηθευτής λύσεων και υπηρεσιών analytics,” τονίζει ο Jens Olivarius, Διευθυντής Marketing της SAS. “Δράττουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε αυτήν την τεχνογνωσία στο εναρκτήριο A2009 Analytics Conference, αφού θεωρούμε ότι σήμερα τα analytics, περισσότερο από ποτέ, αποτελούν το κλειδί για τις στρατηγικές αποφάσεις που μπορούν να βελτιστοποιήσουν την επιχειρησιακή απόδοση.”

Το υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων λογισμικού της SAS για analytics, περιλαμβάνει τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, που απευθύνονται σε ολοένα και περισσότερες κατηγορίες χρηστών, όπως στατιστική, προγνωστική μοντελοποίηση, πρόβλεψη, οικονομετρία, analytics κειμένου, πειραματικό σχεδιασμό, απεικόνιση και βελτιστοποίηση, καθώς επίσης ενοποίηση δεδομένων και αναφορές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα του συνεδρίου, τους διακεκριμένους ομιλητές, καθώς και τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: www.sas.com/a2009

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC